2a divisió FEF

El punt, un premi just

Equilibri a Sant Adrià. L’Espanyol B domina en el primer temps i s’avança mitjançant Doncel, però el Lleida obté un empat molt treballat gràcies a un gol d’Albístegui després de la represa

espanyol b 1 LLEIDA 1

ESPANYOL B:Edu Frías, Victor Gómez, Pedrosa, Nacho, Lluís, Pol Lozano, Doncel (Pau, 76’), Damià, Alberto (Bermejo, 70’), Campuzano (Bojan, 83’) i Soria.LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Albístegui, César Soriano, Tano, Fernando Cano (Leto, 80’), Marc Martínez (Calavera, 77’), Pedro Martín, José Artiles (Alpha, 46’), i Musa.GOLS:1-0 (15’) Doncel. 1-1 (56’) Albístegui.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:al local Doncel; i als visitants Ferran Cano i Alpha.PÚBLIC:uns 800 espectadors

L’Espanyol B i el Lleida, que van guanyar en la primera jornada, van repartir-se els punts en un duel igualat amb alternatives i on cada equip va dominar en una de les dues parts. Tot i això, els homes de David Gallego van fer un inici de partit enèrgic, amb un ritme molt alt i ja ben aviat van començar a visitar amb perill l’àrea rival.

El primer a intentar-ho va ser Campuzano i, minuts després, l’exjugador del Lleida Doncel no va perdonar i va afusellar dins l’àrea Pau Torres (15’). El filial blanc-i-blau era clar dominador davant un rival que gairebé no generava perill, tot i la seva pressió avançada que provocava espais a l’esquena de la defensa. Doncel va estar ben a prop de veure porteria de nou, però l’extrem no va poder completar una gran jugada col·lectiva i va enviar el xut tocant el travesser.

Després de la represa els rols van canviar. Els homes de Gerard Albadalejo van fer un pas endavant i van començar a tenir la possessió, un escenari que va conduir cap al gol de l’empat: Albístegui va xutar des de la frontal i, després de tocar en un defensor local, la pilota va acabar dins la xarxa. Amb el gol, el Lleida va créixer i poc després podria haver marcat de nou, però Edu Frías ho va evitar amb una aturada sensacional. La defensa lleidatana, que en el primer temps va deixar molts espais, va aconseguir incomodar més els de Gallego. A més, l’entrada d’Alpha en la segona meitat va ser clau, ja que gairebé tot el perill va passar per les seves botes, buscant l’u contra u i desesperant la defensa periquita.

El xoc va anar equilibrant-se de nou i Pedrosa va estar a punt de fer el 2-1 després d’una acció individual on va superar dos rivals, però la seva rematada va sortir desviada. El tècnic blanc-i-blau va buscar solucions a la banqueta i va fer entrar al camp el nou fitxatge, Bojan Radulovic, per intentar aconseguir el gol de la victòria, a més de Bermejo i Pau, que van donar un aire fresc a l’equip. Per la seva banda, Albadalejo va donar l’oportunitat a Calavera i Lero, però hi va haver més voluntat que encert per part d’ambdós conjunts, sense trobar el premi final.

ELS VESTIDORS

El punt és el de menys. Estic satisfet amb el nostre joc, la interpretació del partit i la intensitat
David Gallego
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL B
Hem fet dues parts molt diferents. La primera no ha estat bona, però després hem millorat
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA ESPORTIU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)