2a divisió FEF

Raúl Garrido

Entrenador de l’Olot

“Els jugadors han cregut en la idea proposada”

Raúl Garrido va comparèixer davant dels mitjans content després de sumar el primer triomf del curs en un camp com Montilivi i contra un rival que tindrà moltes coses a dir en el grup tercer: “Esperàvem un partit així. En moltes ocasions som protagonistes amb la pilota però avui no. Els jugadors han cregut en la idea proposada, i és que tocava estar ordenats, que tots ens sacrifiquéssim i intentéssim fer alguna diana aprofitant les ocasions”, va comentar el tècnic valencià, que va valorar positivament la victòria: “És un triomf important i de mèrit, ja que jugàvem contra un rival molt bo, que té futbolistes de nivell internacional amb un futur a primera o segona A.”

Garrido no va entrar a comentar l’errada clau de Vito, però evidentment sí la bona actuació de Ginard: “Parlo del meu porter i ens ha donat tranquil·litat quan calia perquè és grandiós i molt bo.”

EL PLANTEJAMENT

“Tocava estar ordenats, que tots ens sacrifiquéssim i intentéssim fer alguna diana”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)