El Figueres fa pagar els errors locals

0-0 al descans. El duel, molt obert i de caràcter ofensiu, es va decidir en una segona part de color visitant

martinenc 1 figueres 4

MARTINENC:Buetas, Édgar, Ramon Suárez (Jandro, 54’), David López, Peque, Sosa, Fran Ochoa, Kilian (Marçal, 68’), Rovira, Joel i Javi Sánchez (Roland Garrós, 54’).FIGUERES:Aroca, Puig, Romero, Canal, Tena, Eric Vilanova, Álvaro (Pimentel, 75’), Pons (Murillo, 60’), Ritxi (Bora, 80’), Subi i Espunya.GOLS:0-1 (46’) Eric Vilanova. 1-1 (55’) David López. 1-2 (56’) Eric Vilanova. 1-3 (61’) Tena. 1-4 (67’) Romero.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:al local David López.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Figueres va aconseguir el primer triomf del curs en imposar-se en un duel molt obert i de marcat caràcter ofensiu a un Martinenc que encara no ha estrenat la casella de victòries. Els de Joan Esteva es van mostrar molt més sobris en defensa i més assentats sobre el terreny de joc i van sentenciar a la segona meitat.

En els primers 45 minuts, tots dos equips van gaudir d’ocasions però sense sort davant de porteria. Els del Guinardó van ser els primers a provar-ho i Joel va posar a prova el porter Aroca en dues ocasions en la primera mitja hora de joc. Per la seva banda, els visitants van respondre amb dues ocasions del davanter Álvaro, però no va ser fins a la segona part que el marcador es va començar a moure. I és que just començar, una errada de Sosa la va aprofitar Eric Vilanova per obrir la llauna i fer embogir el duel a favor dels visitants. El gol va deixar molt tocat el Martinenc que, a pesar de reaccionar i empatar a través de David López en uns minuts d’efervescència just després de l’entrada de Roland, es va desdibuixar i això ho van aprofitar els empordanesos per sentenciar el duel al seu favor. Just un minut després de l’1-1, en un contracop, Vilanova va tornar a avançar els figuerencs, que van colpejar encara dues vegades més en deu minuts per tancar el triomf.