2a divisió FEF

Un precedent de grans records

2a divisió B. El Peralada rebrà diumenge el Conquense, el rival en la segona eliminatòria de la fase d’ascens a 2a B fa dos cursos, en què els xampanyers van deixar l’eliminatòria resolta en l’anada

peralada 3 conquense 0

PERALADA:Richi Paz, Chele, Estellés, Vallho, Carbonell, Djak Traoré, Carbó, Cesc Clotet (Álamo, 69’), Higón (Boniquet, 60’), Coro i Ernest Forgas (Javi Sánchez, 80’).CONQUENSE:Álex Ruiz, Sendoa, Pablo Coscolín, Javi Soria, Sillas, Vicky, Fran Simón, Tajamata (Alonso, 64’), Gerica, Álvaro (Manu, 76’) i Nacho (Adibe, 45’).GOLS:1-0 (18’) Ernest Forgas. 2-0 (28’) Coro. 3-0 (87’) Javi Soria, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.: als locals Estellés i Forgas, i als visitants Fran Simón, Sendoa, Vicky i Manu.T.V.:Doble groga al visitant Adibe (84’).

El Peralada rebrà diumenge el Conquense, l’equip manxec infiltrat en el grup 3 de 2a B que té l’exjugador del Lloret Agi com una de les grans figures –va marcar els dos gols en la victòria contra el Sabadell (2-0) dissabte passat–. No serà la primera vegada que els dos clubs s’enfrontin, i és que ja es van trobar en la segona eliminatòria de la fase d’ascens a 2a B del curs 2016/17. El duel al municipal xampanyer va ser el partit d’anada i el conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí va enllestir la feina per la via ràpida amb un 3-0 que ho va deixar tot vist per a sentència –la tornada va acabar 3-1 a favor dels manxecs. Forgas, Coro i Javi Soria en pròpia porteria van ser els autors dels gols del Peralada, que més enllà del resultat final va ser dominat de dalt a baix pels locals.

Tot i que el precedent és recent, costarà veure sobre la gespa del municipal de Peralada algun futbolista dels que van jugar aquell partit, i és que en el conjunt xampanyer Álamo, que va jugar 21 minuts, és l’únic que continua a la plantilla. En el Conquense continuen els defenses Javi Soria i Coscolín, el migcampista Fran Simón i el davanter Adibe, a més de Gerica, Rubio i Luiso, que no van tenir minuts però que formaven part de la plantilla i ho continuen fent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)