2a divisió FEF

L’Olot treu l’orgull i rescata un punt contra l’Atlètic Llevant (2-2)

2a divisió B. El conjunt granota ha arribat a dominar per 0-2 el partit però els de la Garrotxa no han abaixat els braços i han pogut empatar i fins i tot remuntar l’enfrontament

En la tercera jornada de lliga de 2a divisió B, l’Olot ha aconseguit un punt en un duel en què ha merescut més. El partit s’ha complicat molt ràpid pels locals i al minut 3 Joan ha avançat als granotes. Malgrat no jugar malament, l’Olot ha rebut una segona clatellada al minut 23 quan Blesa ha aconseguit el 0-2. Abans del descans, Álvaro Moreno ha comès penal sobre Marc Mas i ha sigut expulsat. La pena màxima ha permès retallar diferències.

En la segona part, amb un home més, l’Olot ha sigut clarament superior a l’Atlètic Llevant. Barnils ha restablert la igualada ben d’hora (58’) i fins al xiulet final, els de Raúl Garrido han tingut un grapat d’oportunitats per culminar la remuntada però ha faltat encert.

Després d’aquest empat, l’Olot suma cinc punts després de tres partits disputats i encara no coneix la derrota.