Barça B

La victòria de la fortuna

Primera alegria. El Barça B genera poques ocasions de perill en la seva visita a la Nova Creu Alta, però s’imposa a un Sabadell combatiu gràcies a un gol en pròpia porta d’Aleix Coch (74’)

sabadell 0 barça b 1

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Valentín; Gato (Néstor Querol, 81’), Ángel, Adri Cuevas, Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 81’); Arturo i Edgar (Josu, 89’).BARÇA B:Ezkieta; Guillem Jaime (Mingueza, 76’), Chumi, Jorge Cuenca, Miranda; Collado, Sarsanedas (Aleñá, 61’), Monchu; Ballou, Mujica i Kike Saverio (McGuane, 89’).GOLS:0-1 (74’) Aleix Coch, en pròpia porta.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:al local Ángel; i als visitants Sarsanedas, Mingueza i Monchu.PÚBLIC:2.465 espectadors.

És molt i molt difícil aconseguir més per menys. El Barça B va tornar ahir de Sabadell amb un somriure d’orella a orella i tres puntassos. El filial blaugrana va obtenir la primera victòria del curs contra un rival que va generar més perill, però al qual va faltar inspiració. Els de Javi García Pimienta tampoc van estar gens inspirats, però van tenir la fortuna com a aliada, ja que l’únic gol del partit el va marcar Aleix Coch en pròpia porta. Després, els arlequinats van buscar amb insistència un gol que, quan va arribar, va ser anul·lat.

D’entrada, el duel va seguir un guió previsible. El Barça B hi va posar la possessió i el joc combinatiu, i el Sabadell, el rigor i la verticalitat. Dues fórmules que van donar com a resultat una primera part amb poques ocasions. De fet, de clara, només n’hi va haver una i va acabar a les mans de Jokin Ezkieta. Va tenir-la el local Edgar Hernández en el minut 16. El davanter gavanenc va connectar amb el cap una senyora assistència amb l’esperó d’Ángel, però la rematada va ser massa tova i va acabar a les mans del porter visitant, ahir una assegurança. El Barça B, per la seva banda, es va trobar un Sabadell molt endreçat i només ho va intentar amb xuts llunyans que no suposaven cap problema per a Roberto. En el descans, doncs, es va arribar amb la llauna encara per obrir.

Laments arlequinats

Després de la represa, la tònica del primer temps va continuar. El Sabadell, ordenat i treballador, va dificultar moltíssim la sortida de la pilota al Barça B, que tenia la possessió de manera infructuosa. Així, el local Arturo va avisar, però es va adormir quan estava en posició franca per xutar. La rèplica blaugrana va ser una rematada desviada de Mujica (73’). Tot seguit va arribar l’acció que va canviar el desenllaç del duel: Coch va refusar dins la seva pròpia porteria una assistència des de la banda de Miranda.

Amb el 0-1, el Sabadell va iniciar una operació de setge i al Barça B li va tocar patir. El filial blaugrana va saber defensar-se força bé, tot i que no va poder fer res per evitar que Valentín connectés un servei de falta al fons de la xarxa (87’). El col·legiat, però, va anul·lar el gol i va deixar el Sabadell sense cap recompensa.

Minuts per a Aleñá després de la lesió

Més enllà de la victòria, la gran notícia per al Barça de la visita d’ahir a la Nova Creu Alta va ser el retorn de Carles Aleñá al terreny de joc després d’haver estat tres mesos de baixa per culpa d’una ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta. El maresmenc és jugador del primer equip, però agafarà ritme amb el filial i ahir va jugar mitja hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)