2a divisió FEF

Un punt de felicitat

2a divisió B. El Peralada pateix contra el Conquense però aconsegueix empatar en el minut 85 amb un gol de Moha i a punt està de guanyar al final

peralada 1 conquense 1

PERALADA:Vito; Santi Bueno, Jordan, Montes; Valery, Rober Sierra, Paik (Giorgi, 59’), Mario (Iago López, 68’); Pau Miguélez, Andzouana (Moha, 82’) i Soni.CONQUENSE:Marqueta; Arroyo, Fran Simón, Parera, De Pedro; Rubio (Oriol Rey, 59’), Rodríguez; Agi, Lozano (Peláez, 71’), Jorge Fernández; i Jairo Cárcaba (Adhhibe, 82’).GOLS:0-1 (78’) Jairo Cárcaba, de penal. 1-1 (85’) Moha.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:als locals Paik, Montes, Pau Miguélez i Moha; i als visitants Arroyo, Parera, Rubio i Jorge Fernández.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Peralada continua creixent a poc a poc, i partits com el d’ahir contra el Conquense ajuden. Tot i no fer un partit brillant ni de bon tros, els xampanyers van rascar un empat gràcies a un golàs de Moha en el minut 85 en un partit que s’havia complicat molt després del gol de penal de Jairo Cárcaba. De fet, el domini va ser dels visitants, però les ocasions van estar molt repartides i al final fins i tot els de Chicho s’haurien pogut endur els tres punts.

En la primera part es va veure poc futbol. El Peralada va començar bé però no va aconseguir que Rober i Paik, el doble pivot titular ahir, tinguessin protagonisme, i el joc se’n va ressentir. A poc a poc el Conquense es va saber adaptar millor al ritme de partit i va agafar el protagonisme. Els manxecs, gràcies a un Agi excel·lent, van donar més sensació de perill, però els va costar superar una defensa xampanyera ben ordenada i contundent. Un xut molt llunyà d’Arroyo i una doble ocasió de Lozano, que primer va obligar Vito a treure un bon peu i després no va rematar bé quan estava sol, van ser les millors ocasions dels visitants. Tot i això, l’arribada més clara la va tenir el Peralada en una acció aïllada en què Andzouana es va quedar sol davant de Marqueta, però amb poc angle i massa forçat va xutar al ninot.

Després de la represa, el Peralada va voler canviar el guió. Per evitar els atacs ràpids del Conquense, els de Chicho van cedir més protagonisme i possessió als visitants, que tot i tenir el control del partit no van generar ocasions excepte una acció plena de rebots que va afavorir Agi, però Montes, providencial, va evitar el seu xut. Amb l’entrada de Giorgi, el Peralada va guanyar més presència i fins i tot va tenir una bona ocasió amb un xut d’Andzouana des de la frontal, però la insistència del Conquense va tenir premi després d’un penal absurd comès per Valery sobre Agi. Jairo Cárcaba no va fallar i va posar el 0-1 en el marcador (78’). Per sensacions semblava que seria el resultat definitiu, però el Peralada va reaccionar, i de quina manera. I és que en el minut 85 Moha, que havia entrat tres minuts abans, es va inventar una jugada brillant i amb un xut amb rosca va firmar un golàs que empatava el marcador. La injecció de moral per al Peralada va ser tan gran que en els últims minuts fins i tot va tenir dues bones ocasions de Montes per endur-se els tres punts, però el capità no va trobar el gol.

Les transicions han estat protagonistes, i ens costa controlar aquestes situacions. Hem d’aprendre’n a còpia de guanyar experiència
La valoració és positiva perquè l’equip ho ha donat tot i fins i tot ha estat a punt de guanyar