Girona

Delfí Geli reafirma l’interès del Girona per jugar als Estats Units

El Girona-Barça a Miami. El president del Girona repeteix en la presentació de Douglas Luiz que és una opció interessant per al club però no afegeix cap novetat en l’estat de les negociacions

Després del comunicat oficial que el Girona va fer la setmana passada i en què confirmava que havia rebut la proposta de jugar el duel contra el Barça a Miami enlloc de Montilivi, aquesta tarda el president de l’entitat blanc-i-vermella Delfí Geli hi ha tornat a fer referència durant la presentació del futbolista Douglas Luiz.

De fet, el representant del club gironí es va reafirmar en la línia de l’escrit oficial de fa uns dies: “S’està parlant molt de la possibilitat de jugar contra el Barça als Estats Units. Ja vam expressar que a nivell de visibilitat i creixement ens semblava una opció interessant”. Més enllà de confirmar l’interès per jugar a Miami, Geli no ha avançat res més de la possibilitat que la disputa del partit sigui oficial en breu: “Hem fet una carta juntament amb la lliga i el Barça en què demanem que es pugui fer el partit. Estem en aquesta situació i treballem per compensar tant bé com sigui possible els nostres socis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)