Girona

“El veig il·lusionat i amb ganes de demostrar coses”

Quique Cárcel. El director esportiu diu que gaudiran d’un jugador molt complert que, si no hagués tingut problemes burocràtics, estaria en el City

Quique Cárcel, principal valedor que Douglas Luiz aterrés a Montilivi la temporada passada, ha estat també qui més ha insistit que el brasiler pogués gaudir d’una segona oportunitat a Girona. “Tot i que no va fer un bon any, sabia que era molt complicat que ell pogués tornar, però el fet que va canviar el nom de l’entrenador ens va obrir una petita escletxa. Petita, perquè no va ser fàcil convèncer un jugador que només va jugar un partit de titular.” Malgrat les paraules de Cárcel, el director esportiu va admetre que no tota la culpa la va tenir Machín. “Crec que Douglas va arribar com una bèstia, però els jugadors que van començar jugant van mantenir un nivell tan alt durant tota la temporada que Douglas va tenir poc de protagonisme.”

Quique Cárcel va assegurar que l’aficionat del Girona veurà un jugador que ni tan sols va arribar a intuir la temporada passada. “Si no hagués tingut problemes burocràtics, ara estaria jugant en el City. Allà tothom ha quedat molt content del potencial que ha exhibit en la pretemporada. Jo el volia aquí altre cop des del primer minut. Té talent, potencial i estic convençut que aquest any veurem un altre Douglas. El veig il·lusionat i amb ganes de demostrar coses. Per a ell, fer un segon any aquí també és un repte”, va assegurar. Cárcel hi va afegir que el veu en qualsevol lloc del mig del camp: “En el doble pivot o en una línia de tres. Tècnicament és un jugador espectacular i té força física i consistència mental. El veig un futbolista molt complert.”

OPERACIÓ DIFÍCIL

“El canvi d’entrenador ens va obrir una petita porta amb el futbolista”

LA MILLOR VERSIÓ?

“Té potencial i talent, i estic segur que aquest any veurem un altre Douglas”

“El mercat ha estat estressant”

Quique Cárcel va reconèixer que amb el llarg descans que hi ha hagut, amb el mundial pel mig, i un mes d’agost que no s’acabava mai, “el mercat ha estat estressant”. Per al director esportiu, ara comença una nova fase que té un doble objectiu: acabar de revisar alguns contractes de futbolistes que són a la plantilla –resoldre l’ampliació del de Bounou i el cas de Ramalho– i també començar a explorar les mancances que pugui tenir l’equip per si cal fer moviments quan al desembre es torni a obrir. “Sempre hi ha deures per fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)