2a divisió A

En la copa, tampoc

Nàstic. L’equip tarragoní és eliminat pel Còrdova, que encarrila la victòria amb un gol en el tercer minut i la sentencia just abans del final, poc després que Fali enviés una falta al travesser

CÒRDOVA 2 NÀSTIC 0

CÒRDOVA:Abad; Loureiro, Luis Muñoz, Aythami, Quezada; Bambock; Jaime Romero, Blati Toure (Aguado, 65’), Quim Araujo, De Las Cuevas (Sebas, 75’); i Andrés Martín (Piovaccari, 75).NÀSTIC:Isaac Becerra; Pol Valentín, Cadamuro, Djetei, De Nova; Javi Márquez (Fali, 61’), David Rocha; Dumitru (Brugui, 74’), Tete Morente (Luis Suárez, 65’), Abeledo; i Uche.GOLS:1-0 (3’) Andrés Martín. 2-0 (92’) Piovaccari.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo.T.G.:Als locals Loureiro i Andrés Martín, i als visitants Djetei, Dumitru, Javi Márquez, De Nova i Pol Valentín.T.V.:Al tècnic visitant, José Antonio Gordillo (86’).

El Nàstic, que encara no ha guanyat en la lliga, tampoc va estar encertat ahir en la copa i va quedar eliminat a mans del Còrdova, que va encarrilar el triomf amb un gol en els primers minuts i el va sentenciar just abans del final.

El Còrdova va començar portant problemes al Nàstic per les bandes i no va trigar a marcar. Jaime Romero va rebre la pilota al segon pal, a la banda dreta, se la va posar bé per la cama esquerra i va connectar un xut ras i creuat que Andrés Martín va tocar per despistar Becerra (3’). Els locals van continuar dominant davant un Nàstic que intentava estirar les línies per treure’s de sobre la pressió dels locals. Quim Araujo, amb un xut alt, va continuar demostrant la perillositat dels locals. El Nàstic estava massa lluny de l’àrea rival, i només portava perill amb algun xut llunyà, com un Javi Márquez en una falta, i alguna jugada per banda mal finalitzada.

L’equip de José Antonio Gordillo va sortir millor després del descans i Uche va estar molt a prop de l’empat. En una acció habitual en el nigerià, es va endur la pilota amb bona protecció i es va treure el defensor de sobre amb un bon retall, però va fallar en el xut davant Abad (51’). El Nàstic estava més ben situat i compacte, però no podia treure’s de sobre la sensació que el Còrdova en feia prou amb poc esforç per portar perill. Andrés va posar a prova els reflexos de Becerra amb un xut molt proper (68’) i Jaime Romero va fer una centrada que va topar amb el pal (71’). Fali va estar a prop d’empatar el partit amb un gran xut de falta al travesser (85’), però el que sí que va arrobar va ser el 2-0, de Piovaccari (92’).

El recurs per Arzo no prospera

César Arzo ha estat sancionat amb un partit per l’expulsió del cap de setmana passat a Las Palmas, malgrat el recurs presentat pel Nàstic. Segons el comitè de competició, el club tarragoní no aporta cap prova que demostri que l’àrbitre s’equivoca quan entén que César Arzo és l’últim jugador quan fa falta, tot i que l’acció no comportava gaire perill. Així, César Arzo es perdrà el Nàstic-Osasuna de dissabte a les 4 de la tarda, igual que els lesionats Javi Jiménez, Manu Barreiro, Ramiro Guerra i Josua Mejías.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)