Nàstic

Demanen paciència

Nàstic. La plantilla reitera que estan en construcció, però l’eliminació en la copa, l’últim lloc en la lliga i un sol gol en cinc partits fan créixer la preocupació i posen pressió per al partit de demà

El Nàstic no ha aprofitat l’arrencada de la temporada per treure’s de sobre les males sensacions de les dues campanyes anteriors i, després d’un mes de competició, la preocupació es manté al voltant d’un projecte que no alça el vol. L’equip va ser eliminat dimecres de la copa en un partit discret a Còrdova, és l’últim classificat en la lliga amb un sol punt i només ha marcat un gol en els cinc partits oficials.

La plantilla grana reitera que és encara molt aviat per als nervis i demana paciència i suport als seguidors. “Sembla que estiguem a la jornada 38. Hi ha gent nova, estem en procés d’adaptació i això acaba de començar. Demanem a l’afició que ens animi durant els 90 minuts; després, que facin el que vulguin”, va afirmar Fali després de la derrota contra el Còrdova. El tècnic, José Antonio Gordillo, per la seva banda, veu un equip que està en creixement i que, per exemple, va fer una bona segona meitat al Nuevo Arcángel. “Falta que ens entrin les ocasions, de moment no tenim sort. Quan arribi la primera victòria aixecarem l’estat d’ànim”, va dir Gordillo, una opinió que comparteix Isaac Becerra: “Quan guanyem un partit, anirà tot rodat. Hi ha molts jugadors nous i ens cal temps, però anirem cap amunt.”

Malgrat tot, la competició no espera ningú i el partit de demà a les 4 de la tarda contra l’Osasuna al Nou Estadi és ja important per no fer aflorar més els nervis i per no començar a fer perillar el càrrec de Gordillo en un club molt acostumat els últims temps a prendre decisions dràstiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)