Reus

La fe a mantenir

Reus. Reforçat per la victòria en la copa, l’equip roig-i-negre visita el Tenerife, que encara no ha guanyat en partit oficial, amb la voluntat de continuar creixent en les adversitats

El Reus ha tingut un inici de competició marcat pels problemes, amb alguns dels seus futbolistes més importants sense fitxa, però està plantant cara, fora dels llocs de descens, i dimecres va aconseguir una revitalitzant victòria en la copa al camp de l’Osasuna. Així, reforçat moralment i amb les idees clares, l’equip de Xavi Bartolo visita avui el camp del Tenerife amb la voluntat de continuar creixent enmig d’unes adversitats que els roig-i-negres volen no haver de fer servir d’excusa.

Amb tots els jugadors inscrits disponibles, amb l’excepció de David Querol, la lesió del qual no té, ara mateix, un termini clar de recuperació, el Reus vol mantenir la fama d’equip competitiu, atrevit amb la pilota i de mal batre. Hi han d’ajudar els futbolistes del filial, que de moment estan superant el repte amb nota. Alfred Planas, Adri Arjona i Gonzalo Pereira i Rubén Enri, que va marcar contra l’Albacete i que avui serà baixa per una distensió en un lligament del genoll dret, no han desentonat malgrat el salt inesperat de tercera divisió, la categoria del filial roig-i-negre, fins a segona A.

El rival d’avui, el Tenerife, no està protagonitzant l’inici esperat després de mantenir la confiança en Joseba Etxeberria, amb l’arribada del qual a mitjan temporada passada l’equip canari va experimentar una millora. El Tenerife va començar la temporada amb tres empats –dos a fora– i ha caigut derrotat en els dos últims partits oficials, el cap de setmana passat a Màlaga i dimecres en la copa contra el Cadis en l’últim minut. L’equip de l’Heliodoro Rodríguez López, que no ha tingut un calendari fàcil per començar la lliga, espera aconseguir contra el Reus la primera victòria del curs.

LA PRÈVIA

Arribem amb un desgast físic, igual que la resta que han disputat la copa, però això es compensa amb les bones sensacions que ens va deixar el triomf
En la lliga venim d’una derrota desafortunada i necessitem el triomf per consolidar les expectatives a la classificació
Xavi Bartolo
entrenador del reus

Finalment, Shaq Moore podrà debutar

El Reus no ha pogut comptar fins avui amb el lateral dret Shaq Moore, un dels fitxatges d’aquesta temporada. El nord-americà es va perdre les dues primeres jornades perquè estava en la llista de jugadors pendents de ser inscrits. Un cop tramitada la fitxa, no va jugar el tercer partit perquè arrossegava una sanció del curs passat. Després, va ser cridat per la seva selecció, de manera que va ser baixa contra l’Albacete i dimecres a Pamplona en la copa. Shaq Moore va disputar dimecres a la matinada 85 minuts en l’Estats Units-Mèxic (1-0), mentre que en l’anterior compromís de la seva selecció, amb la derrota contra el Brasil d’uns dies abans (0-2), no va entrar en la llista definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)