Nàstic

Urgències de setembre

Nàstic. Quatre derrotes seguides en partits oficials, i sense cap gol marcat, obliguen els tarragonins a derrotar avui l’Osasuna per no fer créixer els nervis abans d’hora

El Nàstic rep aquesta tarda l’Osasuna amb les primeres urgències de la temporada. L’equip grana només va puntuar, i marcar, en el partit del debut, contra el Tenerife (1-1). Des de llavors, quatre derrotes seguides en els quatre partits oficial, i cap gol a favor. Només un migcampista defensiu, Fali, ha estat capaç de batre aquesta temporada un porter rival. Queda molta competició i, com assegura la plantilla grana, l’equip està encara en fase d’adaptació, amb alguns dels fitxatges fets a última hora. Però una altra derrota, i encara més al Nou Estadi, faria aflorar massa aviat els nervis en un club i en una afició que les dues últimes temporades ha patit en excés.

De moment, el Nàstic s’agafa a algunes estones dels partits disputats –la primera part contra el Tenerife o la segona de dimecres a Còrdova en la copa, malgrat que tampoc va fer res de l’altre món per evitar la derrota final– per demostrar que hi ha un punt de partida per a la progressió. De moment, però, no hi ha una línia de joc clara, els futbolistes ofensius no estan agafant protagonisme i es troba a faltar fortalesa en la línia defensiva. També és cert que les baixes no l’han ajudat gens –especialment a la rereguarda–, i avui en torna a tenir unes quantes.

L’Osasuna no ha començat gaire millor que el Nàstic, amb una victòria en els cinc partits oficials i dues derrotes, sense marcar, en els dos partits que fins ara ha jugat a camp contrari, a Mallorca i Granada. Dimecres, l’equip de Pamplona va caure en la copa contra el Reus a El Sadar, una derrota dolorosa de la qual es voldran refer avui a Tarragona. L’Osasuna vol tornar al camí perdut després de l’ascens a primera del 2016, per al qual va eliminar, precisament, el Nàstic.

LA PRÈVIA

Ens cal un bon resultat. Si demà guanyem estic convençut que la dinàmica canviarà. Això que ens passa és un estat d’ànim
José Antonio Gordillo
entrenador del Nàstic
Fora de casa hem estat molt malament. Hi ha hagut una involució a domicili. Hem de trobar la manera de recuperar la competitivitat
Jagoba Arrasate
entrenador d’osasuna

Gordillo se centra en la gestió del grup

El tècnic del Nàstic va esquivar ahir les qüestions sobre les crítiques que s’estan produint en l’entorn de l’equip arran del mal inici que ha portat el conjunt grana a la cua de la classificació. “No hi puc entrar perquè no ho puc controlar. Sí que puc controlar el vestidor, i veig que treballem molt bé i la victòria arribarà quan l’equip arrenqui”, va manifestar el tècnic: “Entenc que la gent necessiti un triomf, estem en la línia d’aconseguir-ho i fer que l’afició comenci a gaudir del seu equip”, va admetre. Alhora, el tècnic es va mostrar crític amb la situació de l’equip, que l’està portant a un inici erràtic. “L’equip no està en el seu millor moment per motius que no vull repetir per no posar excuses, però la victòria arribarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)