Reus

Més quilòmetres encara

Copa. El sorteig de la tercera eliminatòria tampoc ajuda el Reus, que haurà de viatjar a Almeria. El Sant Andreu jugarà a casa i el Lleida, a Saragossa

Si el desig era el de reduir el desgast al màxim, el Reus es va complicar la vida passant d’eliminatòria en la copa. Ara bé, el sorteig tampoc és que hagi ajudat gaire l’equip de Xavi Bartolo, que haurà de fer un dels desplaçaments més llargs possibles entre setmana, amb una plantilla ben justa i lluitant com pot en la lliga. El Reus jugarà a Almeria, tot i que tindrà un mes per descansar i regular com afrontarà la tercera eliminatòria de la copa.

“Hauríem preferit quedar exempts de la competició o bé jugar com a locals. No hem tingut sort, però anirem a Almeria a jugar i a competir”, va dir l’entrenador, Xavi Bartolo, que reconeix que aquesta competició li fa nosa per les baixes que té i perquè no ha pogut inscriure prou jugadors per culpa del límit salarial: “Aquesta competició no ajuda. Si tingués una plantilla més llarga seria extraordinària.”

Els petits, contents

El Lleida i el Sant Andreu, en canvi, s’ho miren des d’un prisma ben diferent. La sort els ha somrigut en el sorteig, acompanyada, a més, de la il·lusió de poder jugar contra un equip de primera divisió europea si aconsegueixen passar aquesta tercera fase. Els quadribarrats jugaran a casa contra el Calahorra, ara mateix segon classificat del grup 2 de segona B, mentre que els blaus hauran de fer un desplaçament molt curt, a Saragossa, per jugar contra un rival que coneixen prou bé: l’Ebre. Els de Manolo González són cuers al grup 3 de segona B.

EL SANT ANDREU

3a eliminatòria
Emparellaments 2a A
ELX-CÒRDOVA ALMERIA-REUS DEPORTIU RAYO - SPORTING LUGO-ALCORCÓN SARAGOSSA-CADIS Exempt: MALLORCA
Emparellaments 2a B i 3a
MUTILVERA-VILLANOVENSE SANT ANDREU - CALAHORRA EBRE - LLEIDA MELILLA-ONTINYENT RACING-LOGROÑÉS LORCA-CULTURAL L’eliminatòria es disputarà el 17 d’octubre a partit únic.

EL LLEIDA

Disputarà la tercera fase al Narcís Sala contra un rival potent de la segona B
Jugarà fora de casa però el seu desplaçament és molt curt: jugarà contra l’Ebre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)