Girona

Les entrades al Camp Nou, disponibles fins demà

Com a compensació. Els abonats que s’hi agafin es comprometen a no demanar res més com a greuge per dur el Girona-Barça a Miami

El Girona tot just jugarà demà el partit de la quarta jornada, però és a menys d’una setmana de la visita al Camp Nou, una de les cites cridaneres de la temporada. Aquest any, el duel al Camp Nou està marcat perquè forma part d’una de les compensacions que el Girona i la Lliga de Futbol Professional han preparat per als abonats blanc-i-vermells en el cas –no confirmat– que el Girona-Barça de la segona volta es disputi a Miami. El Girona té oberta per als seus abonats la possibilitat d’adquirir de franc no només l’entrada al Camp Nou, sinó també el desplaçament en autocar a Barcelona. El club respectarà, segons la disponibilitat, els sectors que ocupa l’abonat a Montilivi. Hi ha 5.000 entrades reservades, i el període per inscriure-s’hi –per via telemàtica– s’acaba demà a la nit, segons especifica el club en les bases de la promoció. El Girona deixa molt clar que els abonats que acceptin l’entrada de franc al Camp Nou queden automàticament exclosos de qualsevol altra possibilitat de compensació. Si el Girona-Barça es juga a Miami, els abonats que hagin acceptat la compensació del Camp Nou rebran també la devolució del 20% del preu de l’abonament, que el club es compromet a pagar abans del 30 de juny. De moment, la sensació entre els abonats és que la compensació del Camp Nou no ha atret gaire l’atenció.

La federació de penyes, a Madrid per corroborar l’acord amb l’LFP

X.M.

Després d’una trobada “positiva” amb una cinquantena d’abonats del Girona, el president de la federació de penyes del club, Joaquim Alegret, participarà demà a Madrid a una reunió amb els presidents de les altres federacions, agrupades a l’Afepe. La junta de l’Afepe, representada en la reunió de divendres a Girona pel secretari general Pepe Hidalgo, ja va acordar amb el president de l’LFP, Javier Tebas, les compensacions als abonats blanc-i-vermells per la disputa del Girona-Barça a Miami. Demà, la quarantena de presidents de federacions de penyes (de clubs de primera i segona A) han de ratificar els acords. La federació de penyes del Girona continua a l’expectativa dels passos de Tebas, que necessita autoritzacions de diversos organismes. “Ens toca esperar. Tot i que hi hauria temps fins al 5 de gener, entenem que el més racional seria que quedés clar molt abans”, diu Alegret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)