Girona

Tres novetats a la llista

En la convocatòria facilitada ahir per Eusebio encara hi ha un jugador del Peralada (Eric Montes), però el tècnic del Girona va introduir-hi tres novetats respecte a Vila-real. Tornen Gorka Iraizoz, ja recuperat de la lesió, i Portu, que no va viatjar a l’estadi de la Ceràmica perquè pogués tancar el seu fitxatge pel Sevilla, que finalment es va frustrar. I s’hi estrena el brasiler Douglas Luiz, que tot just aquesta setmana ha fet els seus primers entrenaments amb l’equip tot i que Eusebio ja vaticina “una adaptació ràpida” del migcampista brasiler.

Amb defensa de tres?

Eusebio no va voler donar pistes sobre si jugarà amb tres centrals o una defensa de quatre, però tot indica que el tècnic farà el mateix dibuix de Vila-real. No podrà repetir onze perquè es va produir una baixa d’última hora –Choco Lozano té un fort cop al peu i va caure de la convocatòria–, cosa que provocarà possiblement que Portu torni directament a la gespa el dia de la seva reaparició formant una segona línia amb Borja García, darrere l’intocable Stuani.

L’altra incògnita que podria presentar l’equip titular és si el tècnic vol donar al Girona un caire més dominador. Aleshores, l’entrada d’Aleix Garcia o del mateix Douglas Luiz podria guanyar números en detriment de Pere Pons, tot i que el de Sant Martí Vell és el favorit per jugar d’inici. Si Eusebio vol repetir el 3-4-2-1 del Madrigal, tant els centrals (Alcalá, Bernardo i Juanpe) com els carrilers (Pedro Porro i Aday) semblen clars.

Pel que fa als lesionats, Jonás Ramalho ja ha acabat la setmana entrenant amb el grup i ja està disponible per a Eusebio. Pel que fa a Planas i Mojica, la seva reaparició encara no s’albira.

LA CONVOCATÒRIA

Portu, absent a Vila-real, i Gorka, ja recuperat, tornen a la llista, i Douglas s’estrena

L’ONZE

S’intueix una defensa de tres i Portu titular en el lloc de Choco Lozano, lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)