Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona FC

“El Celta és fort, consistent i madur, i ha començat molt bé”

Després dels cinc últims partits de la temporada passada (Llevant, 1-1; Betis, 0-1; Espanyol, 0-2; Eibar, 1-4 i València, 0-1) i dos de l’actual (Valladolid, 0-0 i Madrid, 1-4) sense guanyar a Montilivi, ja tocaria una alegria a casa. I seria doble, perquè el Girona, sempre que hi ha hagut aturada, ha tornat a la competició amb el peu esquerre. “Són dos reptes més que tenim”, va comentar Eusebio, que no vol demorar més el primer triomf a Montilivi. “L’important ara és sumar, sigui a casa o a fora, però no hi ha dubte que fer-ho davant l’afició ha de ser un plus. I és a casa on necessitem fer-nos forts, consistents i regulars.”

Eusebio Sacristán, que en cada roda de premsa arriba a la cita amb una puntualitat suïssa, va alertar del perill del rival d’avui. Més enllà que el Celta és tercer, el tècnic del Girona afirma que els gallecs tenen moltes virtuts: “Es un rival fort que ja ha donat mostres de ser un equip consistent i madur. I a sobre ha començat molt bé, amb bons resultats que fan que creguin en el que estan proposant. És un equip capaç de combinar dos sistemes diferents en un mateix partit i que complica molt les coses al rival”. Eusebio va admetre que el Girona esperarà els gallecs amb els cinc sentits: “Hem treballat molt bé durant l’aturada, amb un molt bon entorn anímic després del triomf a Vila-real. Hem preparat el partit amb la màxima concentració i l’afrontarem amb la màxima intensitat.”

Eusebio ja ha introduït Douglas Luiz a la convocatòria: “Ha fet la pretemporada amb el City i ha arribat bé. Aquesta setmana hem treballat aspectes tàctics que coneixia i l’adaptació serà ràpida. El veig preparat.” També a Doumbia, amb qui s’ha hagut de treballar l’aspecte físic: “Ha millorat. Està millor i el veig amb possibilitats de participar.” El gran fitxatge, però, ha estat Portu, de qui no té cap dubte que serà rebut amb honors: “És una gran notícia que continuï i l’afició li farà arribar l’agraïment i l’estima. Ens ha de continuar donant grans tardes”, afirma.

El partit a Miami

Interpel·lat sobre Miami, Eusebio va fer costat al club: “Ara ja tenim més informació i sabem el que suposa per al club. Es tracta d’una situació convenient per al Girona i, per tant, hi donem suport. Estem mentalitzats i quan arribi el moment l’intentarem preparar de la millor manera possible”, hi va afegir el tècnic del Girona.

EL PARTIT

“L’hem preparat amb la major concentració i en un entorn anímic bo després del 0-1 a Vila-real”

MONTILIVI

“Guanyar davant la nostra afició és un repte; però, sigui a casa o a fora, l’important ara és sumar”

PORTU

“Per a tots és una gran notícia que continuï i l’afició li farà arribar el seu agraïment i la seva estima”

DOUGLAS LUIZ

“L’adaptació serà ràpida i està preparat. Ha arribat bé i hem treballat aspectes que ja coneixia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)