2a divisió FEF

Sense encert al camp del Terol

Segon empat. El Lleida, que encara no ha perdut, va tenir ocasions per marcar, tot i que Pau Torres també va haver d’intervenir

terol 0 lleida 0

TEROL:Valera, Crespo, Aspas, Cabetas, Durán, Ainoza (Leira, 61’), Dieste (Iñaki, 61’), Mera, Hamza (Becerra, 78’), Jamelli i Bikoro.LLEIDA:Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Albistegui, Tano, Trilles, Alpha, Marc Martínez (César Soriano, 83’), Pedro Martín, Cano (Artiles, 77’) i Mousa (Juanto, 62’).ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:Al local Leira i al visitant Musa.

El Lleida continua sense perdre després de tornar de Terol amb un punt al sarró. L’equip blau ha guanyat els dos partits de casa i ha empatat els dos a camp contrari.

Un cop de cap d’Alpha va ser la primera aproximació del Lleida, i va acabar amb la pilota a les mans del porter Valera. Poc després, a l’altra àrea, Pau Torres va estar molt atent en una internada de Hamza. L’intercanvi de cops va continuar amb una rematada desviada del blau Marc Trilles en un córner i un xut del local Mera blocat per Pau Torres. Amb dos xuts llunyans per banda, de Pedro Martín i Jamelli, es va acabar el primer temps.

Marc Martínez va ser el protagonista de les primeres accions del Lleida després del descans. Primer, el migcampista de Navarcles va fer un xut des de lluny i després, una rematada entrenant des de la segona línia. En l’últim fase del partit, Marc Trilles, en un córner, va tenir el gol a prop, igual que els locals en una acció ben resolta per Pau Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)