Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Competir així és fantàstic”

Eusebio Sacristán, com tot Montilivi, va acabar patint. “Sí, perquè estàvem defensant fort, teníem el Celta molt a prop de la porteria i podia passar qualsevol cosa”, va reconèixer l’entrenador, que va destacar el valor del segon triomf consecutiu i el primer davant l’afició. “Hem estat bé defensivament i hem pogut aconseguir una victòria important. Tres punts per seguir sumant, que en aquest moment de la temporada és important per continuar amb força per al futur.” Eusebio va sortir a la sala de premsa després d’Antonio Mohamed, que s’havia queixat de la falta de fair play dels gironins. “Nosaltres hem tractat de guanyar el partit jugant a futbol. Hem tractat d’utilitzar les nostres armes, que són defensar bé davant d’un grandíssim equip amb grans jugadors. El Celta ha demostrat que el que estava fent no era casualitat. Ens ha posat les coses molt difícils. Hem estat molt encertats en la rematada, i defensivament, per poder frenar-los, hem hagut de fer un gran treball. Tot, dins la normalitat i la legalitat, de la nostra idea de jugar a futbol. Guanyar els partits a través del joc i res més”, va sentenciar.

Eusebio va mantenir l’esquema amb tres centrals. “Ens va anar bé a Vila-real, i avui ens ha servit per defensar-nos bé contra un equip que ataca molt bé. Hem tingut consistència, però hem de tractar de ser capaços d’allunyar més els rivals de la nostra àrea”, va assenyalar l’entrenador, que creu que l’equip té marge per créixer sobretot amb la pilota als peus. “Hem de treballar per tenir recursos en tots els partits que ens permetin buscar els rivals al seu camp. Les victòries ens van molt bé per guanyar força, seguretat i confiança, però tampoc hem de perdre la perspectiva. A la consistència defensiva, hem d’afegir-hi coses a l’hora de tenir la pilota. Agafar més aire amb la pilota.” De tota manera, a Eusebio li encanta heretar virtuts del Girona de Machín. “Les sensacions des de fora eren que el Girona era un equip que competia molt bé, que transmetia entusiasme, i són virtuts que mantenim. Competir d’aquesta manera és fantàstic. Mantenim tot l’esperit competitiu, i a això volem donar-hi continuïtat, sense fer res diferent.”

Eusebio va argumentar l’aposta per Douglas Luiz en detriment de Pere Pons: “En Pere va fer un gran partit a Vila-real i la idea era donar-li continuïtat, però va tenir algunes molèsties i he pensat que, amb els partits de la setmana que ve, preferia que jugués un company al 100%. Douglas ha estat molt bé, ens ha ajudat en el treball defensiu i a l’hora de tenir la pilota. Com més futbolistes sumem a la causa, molt millor.”

Amb set punts, el Girona tindrà tranquil·litat per visitar el Camp Nou diumenge. “És una bona situació. Quant a punts, i quant a sensacions de l’equip, de consistència. De fortalesa. Sabem que anem a un camp molt complicat, on és molt difícil aconseguir puntuar, però tot això ens ha de donar força i seguretat. No hi ha res impossible”, va sentenciar l’entrenador del Girona.

L’HERÈNCIA

“Mantenim l’esperit competitiu. Els triomfs ens han de donar força”

DOUGLAS LUIZ

“Ens ha ajudat en el treball defensiu i amb pilota. Com més en sumem a la causa, millor”

PER MILLORAR

“Hem d’agafar més aire amb la pilota i allunyar més els rivals de la nostra àrea”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)