3a divisió FEF

El lloc adient, el moment oportú

El protagonista de la jornada. Sergi Arranz –14 gols el curs passat– s’estrena aquest curs amb un doblet inversemblant

Acostumat que el joc del seu equip girés sempre al voltant de la seva figura, Sergi Arranz ha passat un inici de temporada difícil. El fet de no veure porteria en les tres primeres titularitats el va condemnar a la banqueta. El davanter ha fet justícia pel seu compte i ha revertit aquesta situació amb un doblet inversemblant en el tram final de partit que va donar els tres punts al Terrassa contra el Sant Andreu.

Semblava tot perdut després de la diana dels andreuencs en el minut 85, però en el minut 88 i en el 89 Arranz va obrar el miracle amb els dos gols de la remuntada.

“Hem aconseguit una victòria en la qual ningú, excepte els jugadors, creia”, va dir el tècnic Cristian Garcia després de l’enfrontament. El terrassenc va fer entrar Arranz en el minut 75 i l’aposta li va sortir bé.

“Després de tants partits sense aconseguir el gol, marcar sempre és important mentalment”, explica el davanter, que també es vol reivindicar. “Fa dos dies era molt dolent i ara sembla que sigui el millor. En l’única cosa que em centro és a intentar ajudar l’equip quan pugui i que el grup es mantingui unit”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)