Territorial

El gol a Palamós ja té nom

1a catalana. Pepu Soler ha marcat els quatre gols que ha aconseguit el club palamosí en les tres primeres jornades. Un doblet seu a Tona va permetre sumar la primera victòria del curs

El rendiment ofensiu en forma de gols té nom i cognoms en l’arrencada de la lliga del Palamós. Es tracta de Pepu Soler, davanter de 22 anys que ha marcat tots els gols del degà en les primeres jornades de la competició. En concret, Soler ha transformat quatre dianes en els tres partits que ja s’han disputat a primera catalana: va marcar la diana al camp del Manlleu que no va impedir la derrota per 1-4; també va veure porteria a casa contra el Sant Joan de Montcada per rescatar un punt, i, finalment, dos gols seus van donar el primer triomf del curs als palamosins diumenge passat a Tona (1-2). “Començar la lliga marcant i fer-ho en els tres partits et dona molta confiança. El suport de l’entrenador també ha sigut important. Quan no et surten les coses, sempre estàs més neguitós i en canvi quan la pilota entra tot flueix millor”, afirma el jugador.

Més enllà del bon rendiment golejador, Soler ha estat la punta de llança d’un equip que ha anat creixent en les tres primeres jornades: “Vam fer una pretemporada molt llarga i contra equips potents i pensàvem que ja estàvem a punt per a la competició. Hem comprovat que la primera catalana aquest any serà molt dura. En el primer partit vam perdre, en el segon vam empatar i en el tercer ha arribat la victòria. Ens ha costat arrencar però anem pel bon camí.”

En aquest sentit, el davanter de Bellcaire d’Empordà assenyala un factor clau en el creixement del Palamós: “Som un equip pràcticament nou. La gran majoria hem arribat a Palamós aquest estiu i això potser encara es nota. Durant la pretemporada ja s’ha treballat en l’encaix de totes les peces, però és ara en la competició quan ho acabarem de fer. Ens anem adaptant els uns als altres i segur que ho tirarem endavant.”

Un jove veterà

Pepu Soler té 22 anys però una bona experiència en la primera catalana. S’hi va estrenar en el curs 2015/16 amb l’Escala, on va jugar cedit per l’Olot. La temporada següent també va competir en aquesta categoria amb el Girona C, i en la 2017/18 va ser una peça clau en l’ascens dels gironins de segona a primera catalana.

EL PROTAGONISTA

Començar la lliga marcant en cada partit et dona més confiança i tot flueix millor. El suport de l’entrenador també ha sigut important
Som un equip pràcticament nou i de mica en mica ens anem adaptant els uns als altres
Pepu Soler
Davanter del Palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)