Girona

Una quarta part, de moment

Encara obert. El Girona, que havia posat 5.000 entrades de franc al Camp Nou a disposició dels abonats, comunica que 1.200 han aprofitat la compensació pel possible duel a Miami

El Girona tindrà un bon suport en la segona visita oficial al Camp Nou, tot i que quedarà lluny del límit de 5.000 entrades que havia posat a disposició dels seus abonats com a mesura de compensació per la possible disputa del partit de la segona volta a Miami. El club blanc-i-vermell, segons va comunicar ahir al vespre, ha arribat a les 1.200 entrades assignades, una xifra que representa una quarta part de l’oferta que hi havia, tot i que encara pot créixer perquè ha ampliat el marge. Previst el tancament inicialment per dilluns a la nit, finalment els abonats tindran temps fins demà divendres, a les dotze del migdia, per agafar-se a la proposta de compensació del Camp Nou, que inclou l’entrada –i la possibilitat de viatjar en autocar, també de franc– a més de la rebaixa d’un 20% de l’abonament, sempre que el partit programat per al 26 de gener s’acabi disputant a Miami, tal com volen la Lliga de Futbol Professional, el Girona i el Barça, però pendents encara de rebre autoritzacions.

Els abonats que s’han inscrit a la primera proposta de compensació –la segona i la tercera són viatjar a Miami (de franc anant i tornant després del partit, i per 450 euros amb dues nits d’hotel incloses) i la quarta, una rebaixa directa d’un 40% de l’abonament– rebran avui un correu electrònic de confirmació, amb tots els detalls. Les entrades s’hauran de recollir directament al Camp Nou, el mateix diumenge. Per als que s’han inscrit en el desplaçament de franc que ofereix el club, els autocars sortiran de l’estadi de Montilivi diumenge a la tarda (16 h).

El Girona, a part de les 1.200 entrades que ja té assegurades, se’n reserva un altre paquet per als abonats que encara no s’hagin decidit i que s’animin a acceptar l’oferiment. Tots els abonats que decideixin fer valer l’entrada per al Barça-Girona de diumenge al Camp Nou es comprometen a no demanar cap més compensació per la disputa del partit de la segona volta als Estats Units.

Manarà el 40%

Pendent de la xifra final amb què es tanca la compensació del Camp Nou, ja queda clar que la prioritària entre els abonats del Girona serà el retorn del 40% de l’abonament, tenint en compte que les vies de Miami estan limitades a 1.500 socis entre totes dues.

A BARCELONA

Els abonats hauran de recollir les entrades directament al Camp Nou

N’HI HA MÉS

El Girona amplia fins divendres al migdia el marge per agafar-se a la compensació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)