Girona

Del sobtat descans a la normalitat

Contrast. Granell i Borja, fixos en la bona estrena a primera, van haver de veure tot el Girona-Barça des de la banqueta però van ser titulars al Camp Nou

Àlex Granell i Borja García tornen a ser dos dels actors principals del Girona en la segona temporada a l’elit, com ja va passar en el curs de l’estrena. En aquella primera experiència, però, els va tocar descansar en una de les cites majúscules. Tant el gironí com el madrileny van haver d’asseure’s a la banqueta en el Girona-Barça de Montilivi perquè Pablo Machín va decidir revolucionar l’alineació en el tercer partit d’una setmana carregada. “Recordo aquella experiència. Són partits que tothom vol jugar, però vaig entendre el context. Desafortunadament, em vaig lesionar i tampoc vaig poder jugar el partit següent”, comentava Granell. Curiosament, el partit contra el Barça també arriba en una setmana de tres partits, tot i que com a duel d’entrada, abans de rebre dijous el Betis i visitar l’Osca el diumenge 29. “Aquest any és diferent. Tenim tres partits, però hi ha marge suficient perquè jugarem dijous. Encara no sabem què decidirà el mister, però ja avanço que a mi em fa il·lusió ser-hi sempre”, apunta Granell. En el duel de la segona volta, al Camp Nou, tant Granell com Borja García –substituït per Aleix Garcia– van ser titulars, en una alineació molt més habitual que la de la primera volta.

Granell i Messi, capitans de ple dret

X.M.

Àlex Granell va aconseguir en l’anterior visita al Camp Nou intercanviar-se la samarreta amb Leo Messi, que va deixar la gespa amb la samarreta del gironí penjada a l’esquena. El migcampista va explicar després del partit que li feia molta il·lusió “tenir la samarreta del millor” i ahir va tornar a elogiar l’argentí: “És un plaer veure’l. Soc dels que pensen que no tornarem a veure res igual.” Sense Eloi Amagat ni Andrés Iniesta, Granell i Messi van ser els capitans en el duel del febrer. Aquesta temporada no farà falta cap absència per repetir la foto amb els àrbitres, perquè Messi i Granell han assumit el rol de primer capità després de la marxa d’Iniesta al Vissel Kobe japonès i d’Eloi al New York City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)