Territorial

Un bon escenari per madurar

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’ha tret la pressió de sobre, després de la primera derrota, amb dues victòries seguides i ara afronta tres partits contra rivals de la zona baixa per acabar de créixer. Avui, a les 16h, rep la visita del Reus

La pretemporada del juvenil no va ser ideal i la derrota al camp del Lleida en la primera jornada (2-1) va deixar males sensacions al juvenil A del Girona. La reacció de l’equip ha estat excel·lent, amb dues victòries que han permès als d’Àlex Marsal escalar fins a la cinquena posició, només al darrere dels quatre altres grans equips: l’Espanyol (9 punts), el Mallorca, el Barça i el Saragossa (7 punts). Aquest nou escenari ha permès esvair dubtes, tot i que els triomfs han estat soferts, gràcies sobretot a la inspiració de Pachón contra el Nàstic (2-1 amb un doblet del punta) i de Piany contra el San Francisco (1-2 amb doblet del migcampista).

El més positiu per al Girona és que, ara que ja disposa dels efectius que estaven amb el Peralada i amb la tranquil·litat que han donat els resultats, l’escenari és ideal per acabar de créixer com a equip i trobar el ritme que li permeti ser constant i sòlid tota la temporada. Els gironins han d’intentar sumar els pròxims 9 punts, i és que jugaran contra tres equips que no han començat bé el curs. Avui rebran el Reus, onzè classificat amb tres punts; la setmana que ve visitaran el camp del Stadium Casablanca, quinzè classificat amb només un punt, i en la sisena jornada rebran el Cornellà, catorzè també amb un punt. Si el Girona es consolida a la part alta amb tres victòries, afrontarà amb més tranquil·litat i ambició els pròxims partits contra l’Europa, el Saragossa, l’Espanyol i el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)