3a divisió FEF

Retrobats amb la decepció

3a divisió. El Sant Andreu, que va estar un any sencer sense perdre cap partit com a visitant, ha encadenat ara dues derrotes fora de casa i espera fer valdre el factor Narcís Sala per refer-se

Tot i la decepció del play-off, en què va caure eliminat, el Sant Andreu havia començat la temporada actual tan bé com va acabar l’última: sumant cada jornada. De fet, tenint en compte que el conjunt de Mikel Azparren no va arribar a perdre cap partit en la fase d’ascens, els quadribarrats van arribar a la jornada quatre d’aquest curs enllaçant 24 enfrontaments invictes entre la lliga i la promoció. La xifra fora de casa era encara millor: l’últim cop que el Sant Andreu havia perdut a camp contrari havia estat contra l’Espanyol B, el 10 de setembre de l’any passat. Les dues excel·lents dinàmiques dels barcelonins, però, van acabar el 8 de setembre passat al camp del Reus B. Allà, els andreuencs van rebre un clatellot que es va repetir una setmana després al feu del Terrassa. Dues derrotes seguides que els allunyen de la part alta però que esperen esmenar guanyant al Narcís Sala.

El tècnic, Mikel Azparren, vol relativitzar al respecte: “Les derrotes no em preocupen pel com i quan han estat, ja que en els dos partits hem estat més a prop de guanyar que de perdre”, reflexiona l’entrenador navarrès, que, tot i això, adverteix que cal evitar dinàmiques negatives: “El que sí que em preocupa és que, si vols estar a dalt com nosaltres, has d’enllaçar victòries i no pas derrotes.” Dit això, Azparren aprofita aquest petit sot per reivindicar la feina que han fet els seus pupils aquests últims mesos: “Aquestes derrotes ens han de servir per recordar que costa molt guanyar i per valorar tot el que hem aconseguit aquest darrer any.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)