Girona

Viatge de franc per a uns 1.300 abonats

Desplaçament. Les peticions per anar a veure gratis el Barça-Girona com a compensació han quedat molt lluny de les 5.000 places que tenia reservades el club

El Girona havia posat a disposició dels seus abonats 5.000 entrades de franc per a diumenge al Camp Nou com a primera opció de compensació per la possible disputa del partit de la segona volta a Miami –si al final es juga el partit, s’hi sumarà la devolució d’un 20% de la quota de l’abonament d’aquesta temporada–, però només s’hi han apuntat poc més de la quarta part dels abonats que hi podien anar. Després que ahir al migdia s’acabés el termini –s’ha anat ampliant durant la setmana per mirar si s’hi apuntaven més socis, però des de dimecres només se n’hi han sumat un centenar–, el club va anunciar ahir que al final seran 1.300 abonats els que viatjaran de franc al Camp Nou, una xifra que queda molt lluny de les aspiracions del club però que no impedirà que l’equip sigui animat per la seva afició, i és que serà un dels desplaçaments més massius de la història del club, només superat pels grans partits en què el Girona es jugava l’ascens a primera.

A banda de l’entrada gratuïta, el Girona també ha posat a disposició d’aquests abonats el viatge de franc amb autocar –els qui ho vulguin es poden desplaçar pel seu compte–. L’expedició blanc-i-vermella sortirà aquesta tarda (a les 16 h) de l’estadi de Montilivi cap al Camp Nou, amb temps suficient perquè tots els abonats puguin recollir l’entrada al Camp Nou tal com estava estipulat.

Seran més

A banda dels abonats que s’han apuntat a la llista per obtenir l’entrada de franc al Camp Nou com a compensació per la possibilitat que el Girona-Barça es jugui a Miami, a l’estadi blaugrana hi haurà més aficionats gironins, i és que, a banda de les entrades gratuïtes, el Girona també va posar a la venda entrades com en qualsevol altre desplaçament, però el club no ha comunicat quantes se n’han venut.

Si no hi ha partit a Miami, un regal

De les compensacions que el Girona ofereix als abonats en cas que el Girona-Barça s’acabi jugant a Miami, la d’aconseguir una entrada de franc per al Camp Nou i obtenir la devolució d’un 20% del cost de l’abonament d’aquesta temporada ha estat la que ha tingut pitjor rebuda, tal com s’ha demostrat en totes les enquestes que s’han fet –els abonats prefereixen anar a Miami o obtenir la devolució del 40%, segons les enquestes–. Aquesta situació podria fer un gir radical, i és que si el duel català de la segona volta s’acaba jugant a Montilivi lògicament els abonats del Girona no tindran cap compensació, però aquells que s’han apuntat a la llista per anar al Camp Nou ja hauran tingut l’oportunitat de disfrutar del partit del Girona a l’estadi blaugrana de manera gratuïta i això ningú els ho traurà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)