1a femenina

El derbi femení, per al Barça (0-3)

Futbol. L’Espanyol aguanta en la primera part, però l’equip de Fran Sánchez decideix en la segona

L’equip femení del Barça ha golejat a domicili el de l’Espanyol (0-3), aquest migdia. Les jugadores blaugrana completen un inici de temporada perfecte, amb tres victòries en els tres primers partits que les situen, amb nou punts, al capdamunt de la classificació. Les blanc-i-blaves, queden amb només tres.

L’Espanyol ha plantejat un partit molt defensiu i ha aconseguit arribar al descans amb empat a zero. Però el gol que ha marcat en pròpia porta Inés, a l’inici de la represa, després d’un servei de cantonada, ha canviat el signe del partit. Natasha Andonova ha signat el 0-2, poc després d’entrar des de la banqueta, en el minut 74, i Mariona Caldentey ha tancat el marcador, en el 82.