2a divisió FEF

Una cita per calibrar forces

2a divisió B. El Lleida i el Cornellà, dos dels equips que han configurat projectes per fer el salt al futbol professional, es veuen les cares al Camp d’Esports amb la fita de mantenir-se invictes

A Lleida i a Cornellà es respira il·lusió. Els fitxatges que han fet els dos clubs –el del Baix Llobregat ha presentat aquesta setmana Manucho– i l’arrencada prometedora de lliga que han signat, fan que les dues parròquies comencin a pensar en clau grandiloqüent. Encara queda tot un món, però les sensacions són d’allò més positives. Avui, en tot cas, els dos equips tindran una prova de nivell, ja que es veuen les cares al Camp d’Esports. L’objectiu que tenen tots dos és claríssim: mantenir una setmana més una condició d’equip invicte que comparteixen amb l’Hèrcules (1r) i l’Olot (4t). El conjunt garrotxí, precisament, té el repte idèntic d’allargar la bona dinàmica. Els de Raúl Garrido han aconseguit millors resultats a fora –dues victòries– que a casa –dos empats–. Avui, doncs, els olotins esperen brindar el primer triomf com a locals a la seva afició. Al davant tindran un València Mestalla encara imprevisible, que va guanyar el derbi contra l’Atlètic Llevant en l’última jornada.

Menys positius han estat els darrers resultats de l’Espanyol B. El filial blanc-i-blau va començar guanyant el Badalona, però només ha sumat dos dels darrers nou punts en joc i, avui, vol reprendre el bon camí contra un Alcoià amb necessitats, que també encadena tres jornades sense vèncer (un punt). El Sabadell, d’altra banda, va aconseguir el primer triomf del curs al camp de l’Atlètic Balears i ara espera començar l’escalada. Els de Seligrat, doncs, buscaran guanyar a la Nova Creu Alta contra un Ontinyent sòlid a casa (6 punts) però tou a camp contrari (un punt).

Els equips catalans que han començat pitjor han estat el Badalona i el Peralada. Tots dos, però, han mostrat símptomes de millora i ho volen confirmar amb un triomf contra l’Atlètic Llevant i l’Atlètic Balears, respectivament.

LLEIDA ESPORTIU
Alineació:
Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Cano, Albístegui, Marc Martínez, Artiles; Juanto i Pedro Martín.
Baixes:
Xemi (lesionat).
CORNELLÀ
Alineació:
Ramón; Pere, Manu, Goldar, Ricard; Fall, Pep Caballé; Agus Medina, Gaspar, Leo; i Juan.
Baixes:
Roman, Eloy Gila i Jorge Juliá (lesionats).
OLOT
Alineació:
Ginard; Alan Baró, Barnils, Carles Mas; Alfredo o Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Guzmán; Xumetra, Pedro del Campo i Marc Mas.
ESPANYOL B
Alineació:
Edu Frías; Víctor, Nacho, Lluís, Carles Soria; Doncel, Pol Lozano, Damià, Pau; Campuzano i Ferran.
Baixes:
Pedrosa (convocat amb el primer equip).
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Valentín; Capó, Ángel; Pol, Adri Cuevas, Néstor; i Arturo.
BADALONA
Alineació:
Perales; Albarrán, Estellés, Moyano, Escudero; Robusté, Nana; Iván Agudo, Santi Magaalán, Giva; i Natalio.
Baixes:
Carbó (sancionat) i Sergi Garcia (lesionat).
PERALADA
Alineació:
Vito; Rober Sierra, Bueno, Montes; Valery, Paik, Giorgi, Mario; Andzouana, Pau Miguélez; i Soni.
Baixes:
Teo (lesionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)