3a divisió FEF

Aristòcrates sense treva

Duels directes. Vuit dels deu primers classificats s’enfronten entre ells per continuar definint la part alta de la classificació, dominada pel gran estat de forma del Prat i el Llagostera

Encara en un moment molt incipient de la competició, la jornada 7 quedarà com una de les més destacades de tot el calendari amb tots els favorits barallant-se entre ells. Els deu primers classificats –excepte l’Europa, que descansa; i el Granollers que juga contra el Cerdanyola– s’enfrontaran entre si i dibuixaran, d’aquesta manera, una part alta sorprenentment clarificadora del que és la categoria.

Fins ara, el dia a dia l’han dominat amb mà de ferro dos equips: el Prat, que no ha encaixat cap gol, i el Llagostera, que ha marcat sis dianes en els dos darrers partits. Els potablava se les heuran contra un dels equips renascuts, el Sant Cristòfor, que ha sumat set punts dels darrers nou en joc. “Continuem treballant molt bé amb el ritme previst. Tenim il·lusió per mantenir-nos en els llocs de privilegi”, explica el tècnic del Prat, Pedro Dólera. “No són els resultats sinó també les sensacions que estem deixant últimament”, es reivindica Óliver Ballabriga, entrenador del Sant Cristòfor.

El Llagostera, segon classificat, té un dels duels més exigents de tota la competició, al Narcís Sala contra el Sant Andreu. “Estem amb molta confiança però hem de tocar de peus a terra si no volem sortir escaldats”, afirma Oriol Alsina. L’únic partit que han perdut aquesta temporada els de la Costa Brava ha estat contra un rival del nivell dels andreuencs, l’Hospitalet. “El Llagostera és un equip molt potent però nosaltres hem estat fins ara més a prop de guanyar els partits que hem perdut que no al contrari”, diu el tècnic andreuenc, Míkel Azparren que ha vist com el seu equip ha encadenat una ratxa de dos partits consecutius perdent –i contra rivals exigents a domicili– que li provoquen la necessitat de reacció immediata al seu terreny de joc.

També duels directes en la zona baixa

La reacció en la darrera jornada d’equips com ara el Santboià, el Sants o el Santfeliuenc, que ocupaven els tres últims llocs a la taula, han deixat una zona baixa molt comprimida. El Vilafranca és cuer i avui té l’oportunitat d’escalar posicions a costa d’un rival que també ocupa posicions de descens, la Fundació Grama. No serà l’únic duel directe en la zona baixa perquè el Castelldefels buscarà el seu primer triomf contra el Sants. L’altre equip que encara no ha guanyat, el Martinenc també té un duel a casa per revertir la situació contra el filial del Reus.

Els candidats s’ho prenen seriosament

Tres equips –el Terrassa, la Pobla i l’Hospitalet–segueixenel rastre que estan deixant el Prat i el Llagostera. I avui tots tres tindran partits molt complicats per mantenir-se en la línia. Els vallesans, que juntament amb l’Hospi i el Prat és l’únic equip que encara no ha perdut, es veurà les cares contra l’Horta que ha baixat en la classificació perquè la setmana passada va descansar. I el filial del Nàstic i els riberencs s’enfrontaran en un duel molt destacat on els visitants arriben després de perdre per primer cop i els locals en ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)