El Vilafranca topa amb la fusta i no passa de l’empat

3a divisió. Els locals envien quatre pilotes al pal en un vendaval contra Toni Texeira

VILAFRANCA 1 FUND. GRAMA 1

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Jaume Batista (Fontanils, 46’), Sierra, Pelegrín, Èric Via, Josep Díez, Boira, Gestí (Toni Calvo, 78’), Oribe, Escofet (Riki, 86’) i Rosillo.FUNDACIÓ GRAMA:Toni Texeira, Joel Marín, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Javi Chica (Lolo, 69’), Ñito, Buba, Cristo (Pluvins, 75’), Cazorla i Cristóbal.GOLS:1-0 (3’) Josep Díez. 1-1 (23’) Ñito.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Oribe i Batista; als visitants Texeira, Juan Carlos i Rojas.PÚBLIC:300 espectadors al Municipal de Vilafranca.COMENTARI:El Vilafranca i la Grama van empatar en un partit en què els locals van fer mèrits suficients per endur-se la victòria. El degà penedesenc va enviar quatre pilotes al pal contra una Grama que també va trobar en el porter Toni Texeira el seu millor aliat. El degà penedesenc es va avançar en la primera ocasió del partit en una centrada de Gestí rematada amb el cap de Josep Díez, que va entrar abans de tocar el travesser. La Grama va respondre amb un cop de cap al travesser. Poc després, en una jugada a pilota aturada, Ñito va establir l’empat. Abans del descans, Rosillo, en un lliure directe, va enviar una altra pilota a la fusta. En la segona part, Toni Texeira i els pals –hi van topar Rosillo, Oribe i Óscar Sierra– van evitar que cap de les deu ocasions que va tenir l’equip local acabés en gol.