Cinc minuts de rauxa donen la primera victòria al Martinenc

3a divisió. Els del Guinardó van capgirar el gol inicial del Reus B amb dianes en el 41’ i el 45’

martinenc 2 reus b 1

MARTINENC:Buetas, Eric Ruiz (Cardete, 62’), Ramon Suárez, David López, Rovira (Peque, 85’), Marçal, Édgar, Grimau, Joel, Roland Garrós i Javi Sánchez (Sosa, 76’).REUS B:Chechu, Reina, Mañé, Gonzalo, Ayala, Modest (Dome, 77’), Iker (Imad, 66’), Miravent, Forgas, Oribe i Fabra (Gori, 76’).GOLS:0-1 (34’) Forgas. 1-1 (41’) Roland Garrós. 2-1 (45’) David López.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als locals Marçal, Rovira, Ramon Suárez, Javi Sánchez i David López, i als visitants Gonzalo, Imad i Miravent.T.V.:Amb vermella directa al tècnic local Miguel López (86)’.COMENTARI:El Martinenc ja coneix la victòria aquest curs després de capgirar el gol inicial de Forgas en el darrer tram del primer temps. Als reusencs, per la seva banda, no els han provat gaire les darreres jornades de duels contra equips barcelonins i van encadenar la tercera derrota. Javi Sánchez, amb un xut al pal just començar, va deixar clar que els del Guinardó anaven per totes, però en la primera part tots dos equips van gaudir d’oportunitats. I en una d’aquestes, Forgas va avançar els visitants (34’). El gol no va afectar els de Miguel López que, en un tres i no res i abans del descans, van capgirar el resultat amb gols de Roland i David López. Després de la represa, el partit no va canviar gaire, amb la diferència que cap dels equips va encertar de cara a porteria i el Martinenc va poder celebrar el primer triomf.