Amb pany i forrellat

3a divisió. Tot i jugar amb deu tota la segona meitat, la solidesa defensiva va tornar a donar el triomf al Prat

prat 1 st. cristòfor 0

PRAT:Andrés, Fede, Ricarte, Cárdenas, Salva, Putxi, Àlex Pla (Éric Zárate 87’), Padilla, Guiu, Toni Larrosa (Pau López 68’) i Sergi Moreno (Poves, 56’).SANT CRISTÒFOR:Dani Lledó, Chechu, Cristian, Àlex Alba, Prado, Muntada (Cabrera, 58’), Sergi Martínez, Víctor, Kevin, (Vilajosana 79’), Mario (Tom, 79’) i Aitor.GOLS:1-0 (49’) Cárdenas.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Al local Sergi Moreno, i als visitants Muntada, Chechu i Cristian.T.V.:Per doble amonestació al local Guiu (44’) i directa al tècnic Pedro Dólera (45’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

Nova victòria treballada del Prat, que es consolida en la primera posició de la taula després de vèncer el Sant Cristòfor en un partit tens fins al darrer minut i marcat per l’expulsió de Guiu just abans del descans.

En la primera meitat, el conjunt local va monopolitzar la possessió, però ni Sergi Moreno ni Guiu van poder perforar la porteria de Dani Lledó en un parell d’arribades perilloses. Just abans del descans, però, Guiu va veure la segona targeta groga i l’expulsió va condicionar la segona part. Tot i això, just tornar de vestidors, el Prat va tornar a treure petroli de la pilota aturada i David Cárdenas va obrir la llauna amb una bona rematada de cap (49’). Amb l’1-0, Poves hauria pogut sentenciar, però amb le pas dels minuts, el Sant Cristòfor, amb un home més, va arribar molt més fresc al tram final de partit i va collar de valent el conjunt potablava. En l’ocasió, més clara, però, Cristian va rematar un córner al pal.