2a divisió FEF

L’Olot perd com a local 326 dies després

2a divisió B. El conjunt garrotxí ensopega per primera vegada en el que va de curs i diu adeu a una ratxa brillant al municipal contra un València Mestalla molt eficaç (0-3)

L’Olot ha patit la primera derrota del campionat contra el València Mestalla (0-3) i, de retruc, ha vist acabada una excel·lent ratxa de resultats com a local. Els olotins feia 326 dies que no perdien al municipal, un dels arguments que els va portar el curs passat a aconseguir la permanència agònica.

La primera part ha estat igualada i disputada. L’Olot ha sortit amb les idees més clares damunt el terreny de joc i amb la premissa de moure ràpid la pilota, però davant la falta d’arribades i la major possessió del València Mestalla s’ha anat diluint. Els valencianistes tampoc han gaudit d’ocasions clares i només les individualitats del coreà Kangin Lee i l’extrem Álex Blanco generaven feina i perill a la defensa olotina.

En el segon temps, el conjunt de la Garrotxa ha vist com el seu rival li feia dues dianes en el primer quart d’hora. La primera després d’una gran centrada de Centelles, que Fran Navarro ha rematat al primer pal (51’) i la segona a través d’un fort xut d’Álex Blanco, imparable per a Xavi Ginard (60’).

La capacitat de reacció olotina no ha estat l’esperada i, tot i intentar-ho amb canvis ofensius, de nou Fran Navarro ha marcat per sentenciar a l’Olot establint el 0-3 definitiu en el 80’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)