Reus

Empat en el derbi tarragoní (1-1)

Futbol. Alventosa ha avançat el Nàstic en la primera part però Linares ha igualat el matx en un gol a l’inici del segon temps

Reus i Nàstic han empatat a un en un partit que no ha tingut clares ocasions per a cap dels dos equips però sí que ha viscut minuts intensos, sobretot en el final del primer temps. Els locals estaven fent mèrits per avançar-se però ha estat el Nàstic qui ha fet el primer. Ha estat Alventosa en el minut 20, que amb una rematada de cap en la sortida d’un córner que ha tocat Mur just abans de que entrés a la porteria. El gol ha donat ales als tarragonins, que s’han envalentonat. Els de Gordillo han tingut ocasions per ampliar l’avantatge, sobretot amb una rematada creuada de Tete que Edgar Badia ha enviar a córner amb una gran estirada. E Reus també ha obligat a Isaac Becerra ha lluir-se i ho ha fet en els últims minuts de la primera part, quan l’ambient ha començat a escalfar-se.

En la represa, el Reus ha espavilat i ha empatat el partit en el 50’. U na gran assistència de Planas dins l’àrea que Linares recull i remata per igualar el partit. Amb l’empat, el partit s’ha anivellat i cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per fer el segon. En el 78’, Linares podria haver avançat als locals amb una rosca que ha sortit fregant el pal de Becerra en l’ocasió més clara de l’últim tram del matx. Al final, un empat que deixa el Reus a la zona mixta de la taula i el Nàstic fora de la zona de descens però encara sense haver guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)