3a divisió FEF

L’Hospi agafa impuls

3a divisió. Els de Xavi Molist completen un gran partit, anul·len el poder ofensiu de la Pobla i acaben guanyant amb solvència

l’hospitalet 2 pobla maf. 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Diego, Eudald, Rodri, Gabriel, Javi Lara, Canario (Cristian Gómez, 70’), Ton Ripoll, David Jiménez (Christian Alfonso, 77’), Salinas (Sala, 81’) i Cheikh.POBLA DE MAFUMET:Arturo Cordero, Pol, Sergi, Arturo Osuna, Salvador, Víctor (Cissé, 73’), Jesús, Joel Marín, Moha (Kone, 54’) i Alberto.GOLS:1-0 (39’) Salinas. 2-0 (67’) Salinas.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Rodri, Ton Ripoll, Canario, Salinas i als visitants Sergi, Víctor, Jesús.PÚBLIC:Vora 250 espectadors.COMENTARI:L’Hospitalet va aprofitar la jornada d’ahir per col·locar-se en segona posició i confirmar les bones sensacions. L’equip de Xavi Molist va vèncer amb solvència un dels equips més destacats d’aquest començament de lliga. El primer temps va ser força equilibrat, però l’Hospi hi va posar més atreviment. Els locals van obtenir el premi per mitjà de Salinas, que no va perdonar recollint una pilota i afusellant Arturo. La Pobla va fer una passa endavant per mirar d’empatar però la intenció no es va traduir en ocasions. De fet, va ser l’Hospi qui va poder ampliar el marcador amb un xut de Diego massa alt (61’). La sentència va arribar a l’equador del segon temps amb un xut ajustat al pal que va sorprendre Arturo.
c. garcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)