2a divisió FEF

El fortí no es manté dempeus

Primera derrota. L’Olot té la primera ensopegada de la temporada i veu com el València Mestalla posa fi a la seva condició d’imbatut al municipal després de més de deu mesos

Olot 0 v. mestalla 3

OLOT:Ginard, Alan Baró, Barnils, Carles Mas, Alfredo, Masó (Xumetra, 63’), Hèctor Simón, Guzmán, Pedro del Campo (Chavarría, 61’), Marc Mas i Marc Nierga (Blázquez, 70’).VALÈNCIA MESTALLA:Rivero, Badal, Román, Guillamón, Centelles, Miki Muñoz (Valero, 86’), Uros Racic, Álex Blanco, Kangin Lee (Pablo Jiménez, 85’), Pascu (Escobar, 73’) i Fran Navarro.GOLS:0-1 (51’) Fran Navarro. 0-2 (60’) Álex Blanco. 0-3 (80’) Fran Navarro.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:Al local Carles Mas (46’) i als visitants Kangin Lee (72’) i Badal (90’).T.V.:Cap.PÚBLIC:1.080 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va patir una derrota dolorosa contra el València Mestalla (0-3). Dolorosa perquè és la primera del curs i també perquè acaba una ratxa brillant de resultats com a local. Els de la Garrotxa feia 326 dies que no perdien davant la seva afició. Tot i tenir una bona entrada en l’inici del matx, el primer quart d’hora de la segona va posar fi a les esperances dels olotins després de dues dianes de Fran Navarro (51’) i Álex Blanco (60’). El mateix Navarro va sentenciar els locals amb un altre gol ja a les acaballes (80’).

En els primers minuts, l’Olot va intentar moure la pilota amb rapidesa i intentant trencar les línies dels rivals. Amb Hèctor Simón deixant Masó sol davant els tres centrals i ajudant Pedro del Campo per enllaçar amb els atacants, Marc Mas i Marc Nierga, els jugadors dirigits per Raúl Garrido mossegaven el rival i sabien què havien de fer en tot moment. L’efervescència inicial olotina va ser contrarestada pel filial del València amb toc i possessió. Racic i Miki Muñoz van agafar el pes de la pilota i van obligar l’Olot a passar a la contenció i el replegament. Les ocasions eren escasses però els garrotxins van reclamar un possible penal per mans de Román després d’una rematada de cap de Barnils (26’) i Nierga no va dirigir bé amb el cap una bona centrada d’Alfredo.

La calor era intensa i els futbolistes van anar apagant-se a mesura que anaven passant els minuts. El joc pla només era trencat per alguna individualitat valencianista a càrrec dels elèctrics Álex Blanco i Kangin Lee, tot i que ben controlats pels defensors.

Mala entrada al camp

La segona meitat va començar de la pitjor manera per a l’Olot. En el 51’, Centelles va tenir temps per pensar i fer una bona centrada al primer pal que Fran Navarro va convertir en gol sense que Ginard pogués evitar-ho. El porter balear sí que havia estat encertat dos minuts abans amb una doble intervenció a xuts de Blanco i Lee.

Amb els de Garrido recuperant-se del cop en l’inici del segon acte, el València Mestalla va assestar una nova plantofada que va acabar d’estabornir els de la Garrotxa, quan Álex Blanco va aprofitar un mal refús a la frontal per engaltar un bon xut que va picar al pal esquerre i es va acabar colant a la porteria olotina (60’).

En l’última mitja hora, l’Olot ho va intentar amb més cor que cap i sobretot a través de llançaments des de la llarga distància. A deu minuts del final, una gran passada a l’espai va habilitar Fran Navarro, que no va perdonar i va tornar a superar Ginard i va establir el 0-3.

L’habitual 3-4-2-1 va ser durant el primer temps un 3-4-1-2 i va acabar sent un 4-3-3
Jose i Marc Cosme (lesionats) van ser els dos homes que no van entrar a la llista de divuit
Tranquil·litat i anàlisi. Ni fa una setmana érem els millors del grup ni ara som els pitjors
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Estem tristos, ja que amb el cos tècnic no havíem perdut cap partit a casa. No hem estat bé sense pilota i el canvi de sistema tampoc ha anat bé