1a femenina

Excessiu càstig per a un bon Sant Pere

2a divisió fem. Les de Joan Pont es van avançar i van tenir ocasions per fer el segon

St. Pere P. 1 Espanyol B 5

SANT PERE PESCADOR:Marina, Cintia, Trini, Gasull, Paula, Jenny (Tais, 54’), Anna, Sílvia, Poyato (Rei, 61’), Laia (Ester, 30’) i Blanca.ESPANYOL B:Kaeli, Lahora, Marta, Irene (Anna, 67’), Xénia, Emma, Laura (Janet, 46’), Laia, Yaina, Andrea (Ari, 61’) i Zara (Judith, 46’).GOLS:1-0 (35’) Sílvia. 1-1 (57’) Sara. 1-2 (74’) Lahora. 1-3 (76’) Andrea. 1-4 (82’) Ari. 1-5 (91’) Laura.ÀRBITRE:Galego Salguero.T.G.:a les locals Blanca i Paula; i a les visitants Irene, Xénia, Judith i Laura.COMENTARI:El Sant Pere Pescador va jugar de tu a tu al filial de l’Espanyol i durant molts de minuts va anar per davant en el marcador, però finalment va acabar encaixant una cruel golejada que no reflexa el que es va veure sobre el municipal. Les de Joan Pont es van avançar mitjançant Sílvia i fins i tot van poder ampliar el marcador abans del descans. Paula, a porteria buida, va perdonar l’ocasió més clara. A la represa, però, les visitants van reaccionar i van aconseguir empatar en una acció personal per banda de Sara. A partir de llavors, les blanc-i-blaves van castigar totes les pèrdues a la sortida de pilota del Sant Pere i en poc més d’un quart d’hora es va passar de l’1-1 a l’1-5.