Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“El treball defensiu ha donat premi”

Eusebio Sacristán estava més que satisfet. Per moments, el Girona fins i tot va somiar amb la victòria, però el tècnic ho va veure amb més cautela: “Quedava molt temps al davant amb l’1-2. I a partir del 2-2, volíem conservar l’empat. És veritat que si haguéssim robat alguna pilota hauríem tingut oportunitats, perquè estava tot molt obert, però no aconseguíem robar, sortir i crear-los perill”, va explicar el tècnic. “Hem fet molt bé el treball defensiu i això ens ha donat el premi del punt. I estem molt contents amb l’empat, perquè també era difícil.”

El partit va quedar marcat per l’expulsió, via VAR, de Lenglet. “Des que tenim el VAR, el que ens queda és confiar-hi. Ara són més i prendre una decisió en teoria serà més just que si la pren una persona sola”, va comentar Eusebio, que va admetre que l’acció els havia ajudat: “Ens ha permès poder defensar millor i fer un treball defensiu millor que el que fèiem onze contra onze, ja que estàvem molt sotmesos. Contra deu hem pogut ajustar una mica més i patir una mica menys, tot i que també patir.”

L’entrenador del Girona va quedar satisfet del treball defensiu però va admetre que els havia faltat fluïdesa amb la pilota als peus, en la primera mitja hora i en la segona meitat: “M’agradaria tenir més el control i ser capaços de sortir de la pressió, però érem al Camp Nou i això fa que inconscientment et vulguis continuar protegint, no t’obris tant i temis més que les pèrdues et costin cares.” L’aposta va ser més defensiva que el futbol que té Eusebio al cap i que el de l’anterior visita del Girona al Camp Nou (6-1). “La proposta més conservadora ens ha donat el premi. M’agradaria fer un passet endavant en tenir més control.” Eusebio va ponderar l’eufòria. “Estem contents, però si pensem que perquè hem fet bons resultats contra rivals forts la resta serà més fàcil, a primera no va així. Tenim alegria, però també l’objectiu de créixer i millorar, amb calma.”

L’entrenador també va valorar el rol de Stuani, que va allargar el seu estat de gràcia amb dos gols més. “Ens dona molta qualitat, molta experiència i molta intel·ligència per utilitzar els recursos tècnics que té i el seu físic al màxim. Llegint molt bé totes les situacions i què ha de fer, com aprofita el seu cos i gestiona la tècnica per trobar el moment de la rematada. Estem parlant d’un jugador de moltíssim nivell. És un luxe per a nosaltres tenir-lo a l’equip.”

L’EXPULSIÓ

“Ens ha permès poder defensar millor. Si hi ha el VAR, hi hem de confiar”

STUANI

“Llegeix molt bé tot el que ha de fer i aprofitar. És un luxe per a nosaltres”

EL CONTEXT

“Tenim alegria, però també l’objectiu de créixer i millorar, amb calma”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)