Girona

L’AFE reafirma el seu no rotund

Girona-Barça. Després de rebre “un informe més detallat”, l’associació de futbolistes va transmetre a la Lliga de Futbol Professional la seva disconformitat sobre la possibilitat que el duel català es disputi als Estats Units

Continuant amb el serial en què s’ha convertit el partit entre el Girona i el Barça arran de la possibilitat que es disputi als Estats Units, ahir va ser l’AFE (l’Associació de Futbolistes Espanyols) la que va tornar a fer pública la seva posició. A través d’un comunicat fet públic, i després de rebre “un informe més detallat”, l’AFE va continuar alineada amb la idea de mostrar-se en contra que el partit es disputi en terres americanes el pròxim 26 de gener, tal com pretén el president de la Lliga, Javier Tebas, que té el vistiplau dels dos clubs catalans. “En l’informe no s’especifiquen els elements objectius concrets i necessaris per poder determinar que no es vulnerin els articles 9 i 37. A més, de moment no es disposa de les autoritzacions preceptives que possibiliten la disputa d’aquest enfrontament als Estats Units.

Per tot això, davant la falta d’informació traslladem a la Lliga la nostra no conformitat amb la disputa del partit”, explicava l’AFE en una part del seu escrit, un no que s’afegeix al de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

A més, l’AFE també es va mostrar contrària a asseure’s a negociar amb la Lliga sobre la possibilitat de modificar el conveni col·lectiu. “Entenem que en aquests moments no procedeix, el conveni col·lectiu té vigència fins al 30 de juny de l’any 2020”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)