Girona

González González contra el Betis i Cordero Vega, a Osca

Designacions arbitrals. González va xiular el debut del Girona a segona A el curs 2008/09

El Girona ja sap els dos àrbitres que es trobarà en les dues pròximes jornades, la 6 i la 7, respectivament. Començant pel partit més proper, el que enfrontarà els gironins amb el Betis a Montilivi dijous (22 h), els d’Eusebio Sacristán tindran de col·legiat José Luis González González, que dirigirà per quarta vegada el conjunt gironí. El balanç previ amb el castellà és de dues victòries (0-1 al camp del Celta en el debut del Girona a segona A el curs 2008/09 i 0-1 la temporada passada al camp de l’Espanyol, ja a primera divisió) i un empat (1-1 contra el Còrdova a Montilivi a segona A en la 2008/09).

D’altra banda, l’Osca-Girona de diumenge a El Alcoraz (a les 12 h) serà dirigit per Adrián Cordero Vega, que xiularà els gironins per cinquena vegada. El bagatge anterior és de dues victòries gironines i dues derrotes en quatre duels, tots a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)