2a divisió FEF

El got mig ple encara que el triomf es faci esperar

2a divisió B. El Peralada encara no ha guanyat després de cinc jornades però ha millorat respecte a l’inici del curs passat i les sensacions són positives

Quan no es pot guanyar, el més important és no perdre. Això remarca un dels tòpics més instaurats en el món del futbol i el Peralada és ben bé que s’hi ha agafat de ple en aquest inici de temporada. Conscients que l’arrencada seria difícil, els xampanyers continuen remant contra corrent mentre esperen que arribi per fi la primera victòria de la temporada i de moment han superat les primeres cinc jornades amb quatre empats i havent cedit només una derrota, contra l’Olot a Montilivi (0-1).

Amb aquests registres els xampanyers n’han tingut prou per millorar l’inici de la temporada passada, tenint en compte que la situació del club no té res a veure. El curs passat, també amb moltes dificultats després d’una pretemporada tant o més convulsa que aquesta, el Peralada no va sumar el primer punt fins a la cinquena jornada, amb l’empat a zero contra l’Olot, i va acabar amb un balanç de només quatre gols a favor i dotze en contra. Aquesta temporada els xampanyers han sumat quatre punts, tres més que fa un any, i han reduït notablement els problemes defensius; han encaixant la meitat de gols, sis, i n’han marcat un més que el curs passat.

Reaccions que sumen

Un dels aspectes que a Peralada serveixen per fer una crida a l’optimisme és la fortalesa moral que està demostrant l’equip, i és que amb l’excepció de la derrota contra l’Olot, en què els xampanyers ho van intentar tot i van fer mèrits per empatar, quan l’equip s’ha vist amb el resultat en contra ha estat capaç d’empatar el partit. Contra el Conquense, el Peralada va encaixar el 0-1 en el minut 77 i només va tardar set minuts a marcar l’empat i va tenir dues grans ocasions per acabar guanyant. Diumenge passat contra l’Atlètic Balears va passar el mateix, amb Andzouana i Pachón empatant el partit minuts després que els balears s’avancessin. De fet, els finals del partit els van bé als xampanyers, i és que al Miniestadi també van tenir el Barça B contra les cordes amb tres ocasions molt clares en el temps afegit.

TOT SUMA

Temporada 2017/18
J. 1: Peralada-Mallorca 0-1
0-1 (69’) Bonilla
J. 2: V. Mestalla-Peralada 4-1
1-0 (18’) Rafa Mir. 2-0 (22’) Ferran Torres. 2-1 (27’) Coro. 3-1 (66’) Gil (p.). 4-1 (86’) Villar
J. 3: Peralada-Lleida 0-1
0-1 (75’) Moustapha
J. 4: Elx-Peralada 4-1
1-0 (12’) Benja. 2-0 (42’) Manu Sánchez. 3-0 (53’) Gonzalo. 4-0 (59’) Nino. 4-1 (62’) Joel Arimany
J. 5: Peralada-Olot 0-0
J. 6: Sabadell-Peralada 2-2
0-1 (63’) Vallho. 1-1 (80’) Felipe (p.). 2-1 (86’) Arthuro. 2-2 (89’) Bambo