Territorial

El Palamós s’assessora i reinicia el procés electoral

1a cat. S’han reunit amb la FCF i el Consell Català de l’Esport i ara informaran les candidatures amb la mediació de l’Ajuntament

El serial per la presidència del Palamós viurà dijous vinent un nou capítol que hauria de servir per establir un nou punt de partida per poder fer eleccions al club degà del futbol català.

Després de les desavinences entre les dues candidatures i fins i tot entre els membres de la junta gestora a l’hora de determinar el procediment electoral, membres de l’actual òrgan representatiu del club s’han reunit aquesta setmana amb el Consell Català de l’Esport a Girona i ahir amb la Federació Catalana de Futbol (FCF). En aquestes trobades, s’ha parlat del procés que afecta el Palamós i l’ens federatiu ha donat diverses pautes de com s’han de fer unes eleccions en un club esportiu i els ha transmès el procediment estàndard que s’ha aplicat en altres entitats.

Amb aquest assessorament recopilat, està previst que la junta gestora convoqui una reunió dijous que ve en la qual prendran part les dues candidatures que volen aspirar a la presidència de l’entitat i en la qual, amb la mediació de l’Ajuntament de Palamós, s’exposarà tota la informació i els consells que els han fet arribar en aquestes trobades.

L’objectiu principal d’aquest moviment és posar el comptador a zero i tornar a iniciar el procés electoral que ha de permetre al Palamós escollir un nou president i una nova junta directiva que dirigeixin el club. El 24 d’agost, la junta encapçalada per Joan Pau Pérez va dimitir en bloc per convocar eleccions però el procés ha quedat encallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)