Girona

Eusebio: “Estem mentalitzats per acabar la jornada amb 11 punts”

Convocatòria. Mojica és l’única baixa del Girona per a Osca i el tècnic crida els mateixos divuit del partit contra el Betis

Eusebio ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de demà a Osca. El tècnic ha convocat els mateixos divuit jugadors que va cridar per afrontar, dijous passat, el partit contra el Betis. L’única baixa és Mojica i els descartats per temes tàctics han estat Carles Planas i Jonas Ramalho

Convocatòria.

Bounou, Iraizoz, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Aday, Douglas Luiz, Juanpe, Patrick Roberts, Choco Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix i Pedro Porro.

L’estat anímic.

“És evident que després d’una derrota, els ànims baixen, però s’ha de mirar endavant. Estem mentalitzats per fer un bon partit, per guanyar i per acabar la jornada amb 11 punts”.

L’Osca, en mala dinàmica.

“Tot i les quatre derrotes seguides, està competint bé. Els dos últims partits que ha perdut a casa ha tingut possibilitats de canviar el signe del marcador fins al final. Segur que treballen per canviar la dinàmica i que ens trobarem un rival molt complicat”.

La possessió.

“El rival és diferent al de les últimes setmanes. Teòricament li podem discutir més la possessió que amb els últims amb els quals ens hem enfrontat. Hem de veure la manera i estem oberts a poder presentar algun aspecte diferent del nostre joc”.

Rotacions.

“Es possible que hi hagi algun jugador que l’altre dia no sortís d’inici i que pugui fer-ho en aquest partit per donar-nos frescor. Tot i que l’Osca ha tingut 48 hores més per preparar el partit, no pensem que aquest aspecte pugui ser una condició molt desfavorable”.

El Betis.

“Van executar ells millor el seu pla que nosaltres el nostre. Ens va costar treure-li la pilota. Tot i això, vam fer coses positives, com la rauxa final en què hauríem pogut empatar. Tampoc vam fer tantes coses malament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)