2a divisió FEF

El Sabadell no se’n surt

Golejats. Els vallesans són vençuts a Vila-real i continuen penúltims

vila-real b 4 sabadell 1

VILA-REAL B:Diego Fuoli; Andrei (Franquesa, 74’), Roger Riera, Carlos Blanco, Quintillà; Akale (Lomotey, 63’), Ramón, Morlanes, Samu; Rubén Mesa i Simón Moreno (Mario, 64’).SABADELL:Roberto; Òscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Valentín (Edgar, 67’); Gato, Capó, Ángel, Adri Cuevas (Josu, 46’), Néstor (Felipe, 75’); i Arturo.GOLS:1-0 (28’) Akale. 2-0 (38’) Akale. 2-1 (46’) Arturo. 3-1 (62’) Andrei. 4-1 (90’) Mario.ÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:Al local Ramón i al visitant Capó.T.V.:Dues grogues al visitant Nico (86’).

El Sabadell no aixeca el cap. L’equip vallesà va caure ahir de manera clara al camp del Vila-real B i continua en la penúltima posició. La golejada rebuda al camp del filial groc eleva fins a dotze els gols encaixats per l’equip de Toni Seligrat en sis partits.

El Sabadell va pagar el desencert de la primera meitat, en què no es va treure de sobre el domini dels locals, en què no va tenir prou convicció quan va aproximar-se a l’àrea rival i en què va rebre dos gols en deu minuts, tots dos d’Akale. El jugador nord-americà va culminar un contracop ben gestionat per Samu Chukweze en el primer gol i va aprofitar una pilota solta dins l’àrea en el segon.

Per tenir possibilitats de puntuar al camp d’un dels equips que millor han començat la lliga, el Sabadell tenia clar que havia de marcar aviat en la segona meitat. I així va ser, només un minut després de la represa, gràcies a l’oportunisme d’Arturo. En la fase següent, el Sabadell va confirmar que havia reaccionat amb un parell de bones ocasions per empatar de Gato. Però el Vila-real, que també havia avisat al contraatac amb espais, va fer el tercer mitjançant Andrei. El gol va deixar molt tocat el Sabadell, que va acabar amb deu homes i que va rebre el 4-1.

Calzada: “Confio en el míster”

Malgrat el mal inici del Sabadell, penúltim amb quatre punts, el president, Esteve Calzada, en declaracions recollides pel club, es va mostrar convençut de la reacció de l’equip. “Tinc confiança en el míster, veig la plantilla motivada i amb ganes de tirar la situació endavant. Els resultats arribaran.” Calzada va fer una crida a l’afició de cara al partit contra l’Espanyol B de diumenge que ve a la Nova Creu Alta: “La necessitem més que mai. L’esforç el veuen. Tot i això, és evident que hem de ser autocrítics.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)