3a divisió FEF

Reactivats en l’últim sospir

Tornen a vèncer. La Pobla de Mafumet trenca la ratxa negativa gràcies a un gol de penal de Moha en el temps afegit (93’)

p. mafumet 1 santfeliuenc 0

POBLA DE MAFUMET:Arturo, Pol Domingo, Sergi Cardona, Salva Ferrer, Víctor, Óscar Sanz, Kone (Alberto García, 71’), Jesús, Joel Marín (Moha, 81’), Ralph (Cisse, 65’) i Montero.SANTFELIUENC:Toni, Michael, Jaume, Rovira, Prior, David (Eric, 82’), Romo, Adrià Garcia, Kevin, Joel (Adrià Recort, 62’) i Collado (Sani, 66’).GOLS:1-0 (93’) Moha.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:Als locals Pol Domingo, Joel Marín i Montero, i als visitants Rovira i Prior.

La Pobla de Mafumet va trencar ahir la ratxa negativa (1 punt de 9) que l’havia allunyat de les primeres posicions després de derrotar el Santfeliuenc gràcies a un gol de penal de Moha en el minut 93.

El partit va començar amb un joc bastant igualat, sense un dominador clar, tot i que els locals no van trigar a tenir millors ocasions per marcar, sobretot les protagonitzades per Montero, Joel Marín i Ralph. El bon treball del porter del Santfeliuenc, Toni, va evitar que la Pobla de Mafumet arribés al descans amb avantatge.

En la segona part es va fer encara més evident el domini de la Pobla de Mafumet, a la qual li faltava punteria i, quan no era el cas, continuava topant amb un encertat Toni. El travesser també va rebutjar una de les accions ofensives més clares dels tarragonins. Finalment, en el tercer minut afegit, l’àrbitre va xiular penal a favor de la Pobla de Mafumet per unes mans al límit de l’àrea gran. El col·legiat les va veure dins i Moha, que només feia deu minuts que era sobre el terreny de joc, es va encarregar d’executar el penal. No va fallar i va donar tres punts que permeten a la Pobla mantenir-se ben situada a la zona alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)