2a divisió FEF

El protagonista de la jornada a 2a B

Natalio (Badalona)

Un factor diferencial

Natalio, que va arribar a Badalona l’últim dia del mercat, va fer un doblet a Paterna i és el pitxitxi de l’equip amb tres gols

“Estem agafant el ritme i l’equip anirà a més”, diu

Una de les coses que més demanen els tècnics quan s’acosta el tancament del mercat és un davanter centre de garanties. Encertar-la en aquest moviment tan al límit mai és fàcil. I a Badalona van intentar-ho fer amb la incorporació de Natalio Lorenzo el 31 d’agost. L’aposta, de moment, està rutllant de meravella. L’atacant valencià va tenir la confiança de Ramon Maria Calderé de seguida i, últimament, ho està agraint amb gols. Dissabte passat, a Paterna, va ser el gran protagonista de la victòria contra el Mestalla amb un doblet. En total, doncs, ja suma tres dianes en quatre partits, una xifra que el situa com a màxim artiller de l’equip. Ell, amb tot, no podria estar més satisfet. “Un davanter, quan marca, és feliç”, explica el futbolista de 34 anys, que creu que tenir minuts de seguida li ha anat molt bé: “Vaig arribar passada la segona jornada i, tot i no estar al cent per cent, el mister em va posar de titular. Aquesta confiança s’agraeix i les coses han rutllat en l’aspecte individual i en el col·lectiu.”

Amb Natalio sobre la gespa el Badalona no ha perdut cap partit: n’ha empatat dos i ha guanyat els dos darrers, una tendència que ha fet enlairar l’equip. L’experimentat futbolista, amb tot, és optimista i creu que hi ha potencial perquè els escapulats continuïn creixent. “Hi ha molta gent nova i bastants futbolistes vam arribar amb la lliga ja començada. Ens havíem d’adaptar, que el mister també és nou i vol aportar les seves idees”, relata Natalio, que hi afegeix: “Hem crescut a pas de gegant. Hi ha un vestidor molt bo i creiem en les idees de l’entrenador. Veig que l’equip anirà a més, perquè estem agafant el to físic necessari per ser encara més competitius.”

El bon moment a Badalona ha servit també perquè Natalio es tregui l’espina d’uns mesos durs al Recreativo, en què no va tenir continuïtat per culpa de les lesions. Ara, amb 34 anys, espera continuar gaudint del futbol i es veu en un moment excel·lent per continuar rendint a un bon nivell. “L’edat t’aporta coses molt bones, sobretot confiança i saber com afrontar les coses mentalment. Coneixes millor el teu cos i saps com actuar en cada situació”, relata el futbolista escapulat, que pensa allargar la seva carrera tant com sigui possible. “Els anys són un número i no m’importen, perquè físicament estic bé. El dia que no estigui bé em retiraré, però m’estimo molt el futbol i, mentre el cos aguanti, jo continuaré jugant”, conclou.

Les xifres
4
titularitats
ha tingut Natalio, que ha estat un fix des que va arribar. Ha jugat 349 minuts.
358
partits
ha jugat el davanter valencià a segona divisió A. Ho ha fet en vuit equips diferents i va marcar 70 gols.
5
descensos
a segona B ha viscut en la seva trajectòria: va baixar amb el Cadis, el Múrcia, el Tenerife, el Llagostera i l’UCAM.
5
gols
va marcar en els mesos en què va jugar al Yunnan Lijiang de la segona divisió xinesa, la temporada passada, abans de fitxar pel Recre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)