3a divisió FEF

El salvador inesperat

El protagonista de la jornada. Josep Díez (Vilafranca) marca per segona setmana consecutiva i ajuda el Vilafranca a sortir d’una situació compromesa en la classificació

Amb una plantilla amb jugadors com Oribe, Ignacio Rosillo o Toni Calvo, el Vilafranca ha trobat el seu salvador en algú que en un principi no estava designat en el rol de marcar gols. El migcampista defensiu Josep Díez ha permès al Vilafranca sumar quatre dels últims sis punts i deixar l’equip fora d’una situació ben compromesa, ja que fa dues setmanes era cuer. El degà penedesenc, que té l’objectiu de disputar la promoció d’ascens, s’ha revifat i tot i que encara és catorzè, pensa en la zona noble i ja no li ve mal de cap.

Díez ha estat un habitual en els registres golejadors durant totes les temporades que ha estat a tercera divisió (sis, en total). El seu sostre, però, han estat tres gols. Ara encadena dues jornades marcant. I no és cap casualitat que hagi estat d’aquesta manera. “La setmana passada vaig marcar gràcies a una jugada que va tenir l’origen en un córner, i al mister li agrada donar continuïtat als jugadors que estan en ratxa, així que durant la setmana vam preparar una jugada assajada a pilota aturada per a mi”. I va funcionar. Díez va inaugurar el marcador contra l’Ascó i va aplanar el camí per a la primera victòria després de quatre partits sense guanyar. “Vam entrar en una mala dinàmica. Les circumstàncies tampoc no hi van acompanyar perquè hem descansat aviat en la temporada, la setmana de tres partits va ser molt exigent i vam entrar en una espiral de la qual l’equip no podia sortir”, explica el migcampista. La temporada passada va quedar marcada per les lesions i aquest curs també ha començat amb una gran absència, la d’Aday, que es va trencar els lligaments encreuats i estarà fora el que queda de curs. L’aportació golejadora del canari haurà de ser solucionada amb l’aportació del col·lectiu i Josep Díez ja hi ha posat el seu granet de sorra.

LES REACCIONS

Després de marcar el primer gol, vam preparar una jugada específica per a mi. Al ‘mister’ li agrada donar continuïtat a qui està en ratxa
Vaig començar sense jugar els primers dos partits, però a poc a poc he guanyat continuïtat i m’he anat sentint millor
El Vilafranca no té el pressupost dels grans de la categoria. Haurem d’anar partit a partit
Josep Díez
migcampista del vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)