2a divisió FEF

2a divisió B

Toni Seligrat aguanta el tipus

El consell i la plantilla estan convençuts de les capacitats del tècnic de fer sortir l’equip de la zona de descens

La pressió de la massa social no fa recular Esteve Calzada. Els mals resultats i el mal joc de l’equip en aquest inici de temporada portarien qualsevol dirigent desesperat a pitjar el botó de la destitució, però a la zona alta de la Nova Creu Alta veuen que fer-ho en la jornada 7 és precipitar-se. I tot i el soroll, Calzada, que ha volgut donar molt protagonisme a la massa social en la seva gestió, no cedeix ni un centímetre i la confiança en l’entrenador es manté intacta.

En el projecte esportiu que va portar Calzada al conjunt arlequinat, la clau principal va ser la del tècnic. Alfredo Merino, l’arquitecte esportiu del model, va escollir sense dubtes Toni Seligrat, que, perseguit per diversos equips de la categoria, també va quedar seduït pel Sabadell. Amb la marxa de Merino al Madrid, el tècnic va agafar les regnes en la planificació de la plantilla. El darrer estiu, el club va incorporar un director esportiu, José Manzanera, però bona part dels fitxatges porten la signatura del tècnic, que es va encarregar de convèncer i vendre el projecte als jugadors que van arribar, especialment en la part inicial del mercat.

Mala dinàmica

Els resultats no han anat gens bé i el Sabadell és penúltim amb només quatre punts. Però res d’això no ha fet variar la idea del president i propietari arlequinat, que, a més, hauria d’afegir un alt cost econòmic a la delicada situació financera de l’entitat si decidís executar el tècnic. “Si vingués i em digués que dimiteix, jo no li ho acceptaria. Crec que és la persona adient per tirar endavant aquesta situació”, va dir Calzada després del 4-1 a Vila-real, el pitjor moment esportiu de l’entitat des que el lleidatà és al capdavant. Una altra de les raons per les quals manté el tècnic en el càrrec és la sintonia que té amb el vestidor. “A la jornada 7 una final per al mister? No tenim aquesta idea. Volem guanyar, que els resultats surtin bé i que el mister continuï amb nosaltres”, va dir el lateral Valentín Merchán.

Força defensiva
Els arlequinats són l’equip que més gols ha encaixat en la lliga. “Hem de tornar a la base, tornar a ser forts defensivament. Estem cometent errades defensives però hem de seguir creient en nosaltres mateixos”, explicava Valentín.
12
gols
ha rebut el conjunt arlequinat en sis jornades. El curs passat, havia encaixat aquest mateix nombre de gols en la jornada 15.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)