Territorial

La mediació de l’Ajuntament de Palamós, poc fructífera

Eleccions. Les desavinences entre les parts mantenen encallat el procés

A Palamós, hi havia esperances que la reunió d’ahir entre la junta gestora, les dues candidatures que aspiren a la presidència del club i la mediació de l’Ajuntament, representat pel seu alcalde, Lluís Puig, i el regidor d’Esports, Joan Barba, servís per desencallar el procés electoral. La candidatura que encapçala Patxi Otamendi i també una part de la junta gestora denuncien que el camí cap a les eleccions no pot avançar si l’anterior junta directiva, amb Joan Pau Pérez al capdavant, no els facilita la informació, sobretot el cens de socis. D’altra banda, els dirigents del club fins a finals d’agost no reconeixen la capacitat d’acció de la junta gestora i remarquen que, sense aquest òrgan en els estatuts del club, el que hi ha és una junta electoral que només té poder per organitzar i executar el procés electoral.

En els pròxims dies s’intentarà arribar a un acord entre totes les parts per revisar conjuntament el cens actual del Palamós CF i, en cas que no hi hagués cap anomalia, es podria fer un pas endavant important per escollir un nou president del degà del futbol català a través d’unes eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)