Territorial

El derbi del Gironès, plat fort de la jornada

1a catalana. El Girona C rep el Llagostera B en un duel per assaltar la zona alta, en què el Lloret intentarà mantenir la primera posició

L’activitat dels equips de la demarcació en aquesta sisena jornada es concentrarà principalment a la tarda d’avui, quan entraran en joc cinc dels set representants gironins. El duel més atractiu pel fet de ser un derbi entre equips del Gironès és el que enfrontarà a Fornells de la Selva el Girona C i el Llagostera B (18.30 h). Els dos equips es volen consolidar en la zona alta de la taula i, en el cas dels gironins, amb possibilitats d’assaltar el lideratge. Precisament la primera posició l’haurà de defensar un Lloret que rebrà a casa el Can Vidalet (17 h), un rival que encadena tres victòries i un empat. Una hora més tard, el Banyoles visitarà el Sant Cugat (18 h). La tarda, però, començarà a les 16 h amb el duel entre el Farners i el Tona. Els de Santa Coloma afronten el duel molt necessitats de punts, i l’enfrontament és clau per revertir la situació ja que els visita un nouvingut en la categoria. A la banqueta ja no s’hi asseurà Pau Menéndez, destituït aquesta última setmana, sinó Lluís Padrós, home de la casa que ahir va ser ratificat com a primer entrenador de l’equip.

Pel que fa als partits de demà, la Jonquera vol sortir de la zona baixa de la classificació sumant de tres en tres a casa contra el Sabadell Nord (17 h), equip que compta els seus desplaçaments per empats. A la mateixa hora, el Palamós intentarà fer-se fort a casa i tornar a guanyar després de l’ensopegada a Banyoles. El rival serà un Argentona que encara no ha guanyat i que arribarà ferit en l’orgull després del 0-7 que li va endossar el Lloret.

Lluís Padrós agafa les regnes del Farners

j.gispert

La junta directiva del Farners va decidir ahir que Lluís Padrós, fins ara segon entrenador de l’equip, passa a ser el tècnic dels colomencs fins a final de temporada. Padrós encapçalarà un cos tècnic a on també hi haurà Jordi Martos, actual entrenador de porters. El nou entrenador dels de Santa Coloma de Farners és un bon coneixedor de la plantilla i també de l’entitat, a on hi va actuar com a futbolista durant diverses temporades, i a on també va seure en la banqueta com a segon entrenador en l’etapa de Miquel Muñoz, primer, i de Pau Menéndez més recentment. Fent funcions tècniques també va dirigir el filial del Farners a tercera catalana. Lluís Padrós debutarà avui a casa contra el Tona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)